HomeSocietatAtraccions i fira per a tothom amb una hora diària sense música...

Atraccions i fira per a tothom amb una hora diària sense música ni llum a Tortosa

El passeig de les Bicicletes, la part del darrere del Parc Municipal Teodor González, és un reclam indiscutible a qui agraden les emocions fortes, el menjar ràpid i el cotó de sucre amb la zona d’atraccions i casetes de fira.

Enguany, l’Ajuntament de Tortosa ha pres la mesura de tenir una hora sense música ni llum a este espai perquè tothom puga xalar-hi, una mesura per a facilitar que totes les xiquetes i xiquets, i persones en general, amb necessitats especials, com hipersensibilitat auditiva, amb trastorns de l’espectre autista (TEA) o amb alteracions sensorials, puguen gaudir de la zona. Així, en eliminar la música i altres estímuls audiovisuals de la fira d’atraccions, s’evita la sobreestimulació sensorial i es fa la fira més accessible i inclusiva per a les persones amb TEA o amb alteracions neurosensorials.

Per tant, la zona d’atraccions i casetes de fira, que obre cada dia de les festes de la Cinta de 18 h a 1.30 h, tindrà la primera hora sense música ni llum, de 18 h a 19 h. En total, seran cinc hores d’atraccions enfront de les nou i mitja que obrirà al llarg de les Festes. A més, el dimarts, 6 de setembre les atraccions estaran a meitat de preu.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 67

Últimes notícies