HomeTerres de l'EbreBaix Ebre Innova programa ofertes formatives amb certificat de professionalitat

Baix Ebre Innova programa ofertes formatives amb certificat de professionalitat

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova, ha programat un seguit de cursos que començaran a impartir-se este mes de febrer i es duran a terme al Viver d’Empreses de Camarles, subvencionats pel Fons Local Europeu i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. Concretament es farà un itinerari complet del certificat de professionalitat en activitats de gestió administrativa, un altre d’activitats d’auxiliars de comerç i, finalment, un de soldadura amb elèctrode i revestit i elèctrode no consumible (TIG).

Pel que fa al curs de gestió administrativa tindrà una durada de 920 hores, 80 de les quals de pràctiques professionals en empreses, i començarà el pròxim 15 de febrer. Este  curs forma part del programa Formació amb Compromís de Contractació, que garanteix la inserció laboral d’un mínim del 40% de l’alumnat que supere el curs. L’alumnat rebrà un certificat de professionalitat de nivell 2.

Quant al curs d’auxiliars de comerç està previst que comence el 22 de març i, en este cas, les classes es duran a terme a l’antic ajuntament de Roquetes. Este curs tindrà una durada de 340 hores (40 de pràctiques) i es faran activitats auxiliars de reposició i condicionament al punt de venda i en el repartiment de proximitat, així com atenció i informació estructurada al client en el punt de venda. Esta oferta formativa forma part del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.

Finalment, el curs de soldadura, que també forma part del programa FOAP, durarà 720 hores, 40 de les quals de pràctiques en empreses. En este cas, la formació s’impartirà a partir del mes d’abril i consistirà en la realització d’activitats de soldar per arc elèctric amb elèctrodes revestits i soldar per arc sota gas protector amb elèctrode no consumible (TIG), d’acord amb especificacions de procediments de soldadura (WPS), segons uns criteris de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient. Els alumnes rebran un certificat de professionalitat de nivell 2.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 66

Últimes notícies