HomeSocietatBalfegó presenta 'Club Indi' un espai de relació amb els clients i...

Balfegó presenta ‘Club Indi’ un espai de relació amb els clients i la comunitat de xefs

L’empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comerç de tonyina vermella Balfegó, ha posat en marxa una nova fórmula de relació amb els clients i la seua comunitat de xefs amb la qual pretén crear l’agrupació més gran entorn dels valors gastronòmics de la tonyina vermella.

La iniciativa, denominada ‘Club Indi’, serà presentada en la pròxima fira Sant Sebastià Gastronomika i aglutinarà, inicialment a més de 3.000 establiments de restauració tant nacionals com internacionals.

El nou Club Indi de Balfegó es fonamentarà en la comunicació i la compartició de coneixement entorn de la tonyina vermella i pretén ser un espai de col·laboració encaminat a l’experimentació i, conseqüentment, a la innovació i la creativitat amb esta espècie.

El nou espai desenvoluparà la seua activitat a través de diverses eines, tan presencials com en línia i amb el denominador comú de la participació i la comunicació. Així, desenvoluparà formació per a donar accés a l’experiència i la recerca de Balfegó entorn de l’univers de la tonyina vermella i el seu coneixement sobre la sostenibilitat social i mediambiental, les seues iniciatives i programes. Igualment, crearà jornades i fòrums i també facilitarà l’accés a fires o seminaris per a permetre a les noves generacions de xefs accedir a nou coneixement i facilitar la relació entre professionals.

Segons Juan Serrano, director general de Balfegó “amb Indi hem creat un espai exclusiu per a oferir als nostres clients molt més que un producte excepcional. Es tracta d’una iniciativa pensada per a connectar, compartir i créixer de manera professional i, des de l’empresa, pensem que és la millor manera d’agrair a restauradors, xefs i clients la confiança que demostren dia rere dia cap a nosaltres”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 60

Últimes notícies