HomeEsportsFutbolBones sensacions del FC Ascó i CF Amposta en el primer test...

Bones sensacions del FC Ascó i CF Amposta en el primer test de la preparació

Victòria de l’Ascó al municipal ampostí 2-3 en el primer partit de pretemporada, davant un rival que va donar molta rèplica. El partit tot i la lògica falta de ritme dels jugadors, va resultar bastant entretingut, amb una primera part igualada, encara que amb lleuger domini visitant, arribant-se al descans sense gols. Es va animar més el joc a la segona part, i l’Ascó va apropar-se més a l’àrea ampostina. Primer Marcel, i després Adri de penal, als minuts 56 i 65, van situar el 0-2 al marcador, encara que quatre minuts després, Peke va reduir diferències i al minut 79, Ferran Lluís aconseguia el gol de l’empat. Abans, carrusel de canvis de l’Ascó, que van aprofitar els locals. Al minut 82, Pol Benito, feia pujar el definitiu 2-3.

Demà dimarts els de Germán Inglés afrontaran el segon test de preparació davant l’afició asconenca, davant la UE Lleida de 2a divisió B a partir de les 19.30 hores de la tarde al municipal asconenc, mentre l’Amposta disputarà diumenge 15 d’agost el partit de Festes Majors amb el CD Castelló ‘B’ a partir de les 19 hores de la tarde.

Els asconencs de cara a l’estrena de lliga disputaran els següents partits amistosos: el dissabte 14 d’agost tenen previst participar en el Memorial Manel Inglés, pare de l’actual entrenador del conjunt riberenc Germán Inglés, amb el conjunt local l’Olimpic Móra d’Ebre i el Nàstic de Tarragona juvenil divisió d’honor. Dimarts 17 es desplaçaran a Móra la Nova, per afrontar el segon compromís davant l’afició dissabte 21 davant el CD Tortosa de segona catalana. Dissabte 28 el rival de torn serà l’Alpicat també al municipal d’Ascó i tenen pendent de definir el rival per al 4 o 5 de setembre tenint en compte que descansen la primera jornada del campionat de lliga.

Per la seua part l’Amposta dimecres 18 d’agost, encara en festes majors de la capital del Montsià, a les 20:00 hores el rival serà el juvenil de Divisió d’Honor del Gimnàstic de Tarragona. Continurà la posada a punt del conjunt que dirigeix aquesta temporada Fernando Garcia el dissabte dia 21, a les 20:30, afrontaran el primer duel de pretemporada com a visitants, a l’Estadi de l’Aube, amb la UD Jesús i Maria, per rebre el 25 a les 20:00 hores al juvenil A del Reus Deportiu, i el 29 al municipal Josep Otero disputaràn la segona semifinal del prestigiós torneig Mariano Toha, davant la UE Rapitenca. El primer de setembre jugaran a la Santa Creu amb el CF Jesús Catalònia, i el dia 4, intervindran en el primer Torneig Manolo Añò, on tindran com a rivals en el triangular a la UE Valls i el CE Cambrils Unió, i el dia 11 de setembre últim amistós amb la visita de la UE Rapitenca.