HomeEconomiaCaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa donen suport a projectes...

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa donen suport a projectes empresarials de l’Ebre en el marc del pla europeu de recuperació

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tortosa han signat un acord de col·laboració pel qual l’entitat financera donarà suport al servei d’ajuda de l’entitat cameral a les empreses de les Terres de l’Ebre per accedir als fons europeus emmarcats dins del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència ‘Espanya pot’.

L’acord signat, que estarà vigent fins a desembre de 2022, ha estat subscrit pel director comercial d’Empreses de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Antonio Asensio, i pel president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, en un acte que ha tingut lloc a la seu de la Cambra de Comerç tortosina.

El text contempla la col·laboració d’ambdues entitats per identificar àrees d’acció prioritàries, alineades amb els objectius de la Unió Europea, assessorar les empreses, així com per a la celebració de jornades específiques. L’acord també recull que es desenvoluparà una contínua interlocució amb l’administració i s’oferirà informació puntual a les empreses pel que fa a les convocatòries d’ajudes autonòmiques o estatals de caràcter genèric o transversal i sobre les novetats més rellevants que es vagen produint en relació amb la gestió dels fons europeus.

Els fons europeus han d’impulsar un canvi en el model productiu en nom d’un creixement sostenible i inclusiu, la transició ecològica i digital, la cohesió social i territorial i la igualtat efectiva. En estes inversions, les empreses poden comptar amb les diferents línies de finançament de CaixaBank.

Francesc Faiges, ha destacat que des de la Cambra de Comerç de Tortosa, gràcies al suport de CaixaBank, volem oferir a tot el teixit productiu de les Terres de l’Ebre l’acompanyament necessari per a beneficiar-se dels programes i les línies d’ajuts dels fons europeus emmarcats en el pla “Espanya pot”.

Per la seua banda, el director comercial d’Empreses de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Antonio Asensio, ha assenyalat que “amb aquesta aliança amb la Cambra de Comerç de Tortosa reforcem la nostra aposta pel teixit empresarial de les Terres de l’Ebre, assessorant i donant suport a iniciatives que fomenten la innovació i l’emprenedoria amb l’objectiu compartit entre tots els agents econòmics i empresarials del territori ebrenc de millorar la productivitat i competitivitat de les empreses”. “Des de CaixaBank sumarem la nostra capacitat i experiència amb la intenció que l’efecte positiu de les ajudes siga encara més gran, tenim la ferma intenció de seguir formant part de la solució a la crisi actual”, ha subratllat Asensio.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 9

Últimes notícies