HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catCalces (bragues) amb gust de vainilla

Calces (bragues) amb gust de vainilla

La Food and Drug Administration -l’autoritat reguladora dels Estats Units en la matèria d’aliments i medicaments- ha avalat que es posi al mercat aquesta peça de roba íntima de làtex com una forma més de protegir-se contra les malalties infeccioses de transmissió sexual (clamídies, herpes genital, sida…) quan es practica principalment el sexe oral; de la mateixa manera que ho fan els preservatius, tant el masculí com el femení.

Aquesta alternativa eròtica-saludable (amb gust del millor gelat de vainilla de La Ibense tortosina) és molt elàstica i està pensada per protegir-se durant la pràctica del sexe oral, tant si és a la vagina com a l’anus. La braga o calza de vainilla –una segona pell al tacte- té el nom comercial de LORALS (només a la venda, pel moment, als EUA). En conclusió, la braga o calça de vainilla és una alternativa més eròtica i pel que sembla quasi tant segura en el sexe oral com les altres barreres existents.

Tot i així cal tenir present que el tenir més parelles sexuals i practicar més sexe oral dispara la xifra d’infeccions en els joves. Més del 50 % dels diagnòstics de les infeccions de transmissió sexual (que no sempre manifesten símptomes) en dones corresponen a menors de 25 anys.

Lo de les bragues amb gust a vainilla sembla, científicament parlant, més un component de llepolia sexual que no pas una mesura antisèptica pròpiament dita. A l’explorador i aventurer venecià Marco Polo (1254-1324) algunes llegendes li atorguen l’arribada al continent europeu de la vainilla. Tant cert com que el peniscolanc papa Luna va ser el pastisser de les “garrofetes del papa”.

La vainilla és un producte que s’extrau d’una luxosa orquídia comestible que té el seus orígens a Mèxic. Quan els colonitzadors espanyols (principis segle XVI) tornaven dels seus viatges a la península la vainilla, al igual que el cacau, era quelcom més que un ingredient exòtic; fins al punt que aixecava passions pot ser recordant als colonitzadors les seves aventures sexuals a les verges terres asteques.

Pel que fa referència al làtex com altre ingredient d’aquestes bragues eròtiques preventives cal tenir sempre en compte les possibles al·lèrgies a aquest material. Per suposat utilitzar aquesta barrera antiinfecciosa no garanteix, en absolut, que sigui una mesura anticonceptiva. Pot ser aviat aquestes peces de llenceria aviat portaran una anti-repel·lent d’espermatozoides que faran que siguin un pack complert (anti-infeccions i anticoncepció).

La vainilla, segons els xamans de l’època (i encara alguns terapèutics alternatius actuals), aporta beneficis a la salut no sexual. Per exemple, diuen que ajuda a: abaixar les inflamacions articulars, reduir l’ansietat, alleugerir els símptomes del refredat, enfortir el cabell i millorar el coïssor de les cremades.

El millor gelat de vainilla (per a mi el gelat dels gelats) me l’he pres a Panamà City, amb l’amic Joan Sanz; i lo de la vainilla no va en segones. Salut!

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies