HomeSocietatCampredó es reunirà amb Adif per evitar el projecte de supressió del...

Campredó es reunirà amb Adif per evitar el projecte de supressió del pas a nivell

L’Ajuntament de Campredó es reunirà el pròxim 8 de juny amb la presidenta d’Adif Maria Luisa, la diputada Norma Pujol i la senadora Vanessa Callau d’ERC, per per evitar el projecte de supressió del pas a nivell i buscar una solució que no siga perjudicial per al poble.

Mentrestant, el consistori es va reunir el dilluns passat amb el subdelegat del Govern Espanyol a Tarragona Joan Sabaté, per manifestar el malestar i el desacord de la ciutadania que causa el projecte d’Adif sobre la construcció d’un viaducte per eliminar el pas a nivell que creua el municipi.

Durant la reunió es van exposar les queixes i al·legacions que en els darrers mesos s’han presentat a Adif, tant des de l’Ajuntament com per part d’entitats i particulars, les quals mostren el rebuig del projecte, ja que asseguren que hipotecaria el poble i destruiria zones de conreu i espais naturals protegits. També es va remarcar que este va ser redactat fa més de 25 anys, i per este motiu demanen que el gestor ferroviari plantege noves propostes, sostenibles i lligades a les necessitats i situacions reals i actuals.

L’alcalde del municipi Damià Grau i el regidor Gerard March van aprofitar l’ocasió per a denunciar la situació en el fet que es troba l’estació de ferrocarril, actualment en un estat molt avançat de deteriorament, i la voluntat de recuperar-la i de donar-li un ús social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 8

Últimes notícies