HomeInfraestructuresCampredó presenta més de 200 al·legacions per a evitar el viaducte que...

Campredó presenta més de 200 al·legacions per a evitar el viaducte que ha de substituir el pas a nivell

El rebuig substancial de Campredó, tant del veïnatge com de les entitats i les institucions, al projecte d’Adif per a suprimir el pas a nivell del tren, consistent en un gran viaducte amb impacte sobre camps de conreu i una zona natural, s’ha traduït, de moment, en la presentació de més de 200 al·legacions al projecte durant la fase d’exposició pública, segons ha quantificat l’alcalde de Campredó, Damià Grau.

Esta xifra correspon a les presentades per particulars i entitats culturals del poble per la via administrativa, però s’hi han d’afegir les aportades, també en clau d’oposició, per l’EMD o entitats ecologistes com el Gepec, així com les de l’Ajuntament de Tortosa.

Grau, però, ha reconegut que el consistori campredorenc encara no té data per a la reunió que ha demanat amb l’Adif. Mentrestant, però, Grau i el seu equip de govern han aconseguit que el seu partit, Esquerra Republicana, s’haja compromès a portar la qüestió al Senat espanyol a través d’una pregunta al Govern estatal, de part d’algun dels seus parlamentaris.

L’Ajuntament de Campredó es queixa també que, amb el gran viaducte projectat, es perdrà la terrassa fluvial, i alerta del risc d’inundabilitat dels terrenys per on discorrerà el viaducte, sostingut per talussos i columnes. També denuncia que, a més a més dels impactes paisatgístics o ambientals, es concentrarà tot el trànsit al centre del poble.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 78 = 85

Últimes notícies