HomeSocietatCanal Terres de l'Ebre cobrirà la 66a edició del Festival d'Eurovisió per...

Canal Terres de l’Ebre cobrirà la 66a edició del Festival d’Eurovisió per a La Xarxa

Canal Terres de l’Ebre cobrirà, durant tota esta setmana, la 66a edició del Festival d’Eurovisió per a La Xarxa de Comunicació Local, que se celebrarà entre el dimarts 10 i el dissabte 14 de maig a Torí, Itàlia.

A partir d’este dimarts, un equip de tres persones, encapçalat per Roger Font, seran els encarregats de retransmetre tots els detalls del festival per als programes Connecti.cat (de 19 h a 20 h) i el Fet a Mida (de 16.30 h a 18.30 h).

A banda de veure’s en directe, les connexions i reportatges també es reemetran durant tot el dia per la programació de Canal Terres de l’Ebre i es penjaran a l’apartat de programes de TV d’Ebredigital a la secció de Connecti.cat i Fet a Mida.

Roger Font donarà a conèixer com s’està vivint, el backstage del festival, les impressions dels eurofans i els detalls de la delegació estatal encapçalada per la catalana Chanel, a través dels catalans que estan vivint a la ciutat.

El Festival d’Eurovisió és un dels esdeveniments musicals més importants en l’àmbit europeu i mundial. Es tracta d’un esdeveniment on participen 40 països, la majoria europeus, encara que també algun extraeuropeu com Austràlia. D’entre totes les cançons només en pot guanyar una, i el país que s’alce amb la victòria serà l’encarregat d’organitzar-lo l’any que ve.

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre per acostar a totes les televisions locals de Catalunya Eurovisió 2022, ha estat possible a la col·laboració de La Xarxa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 52

Últimes notícies