HomeEsportsCEMEX col·labora amb les beques esportives d'Alcanar per a promoure una vida...

CEMEX col·labora amb les beques esportives d’Alcanar per a promoure una vida saludable

Promoure hàbits de vida saludable dins i fora de l’empresa i donar suport a l’esport de base de les comunitats en les quals té presència. Amb aquest objectiu, CEMEX ha participat en el Programa de beques esportives de l’Ajuntament d’Alcanar. Durant l’acte de lliurament d’aquestes beques, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de la localitat, han estat presents Joan Roig, alcalde, Jordi Bort, regidor d’Esport i Tomás Sánchez, director d’Operacions de CEMEX a Catalunya.

CEMEX ha col·laborat en el finançament de beques dirigides a esportistes que practiquen diferents disciplines com a atletisme, bàsquet, natació, judo o birles (bitlles tradicionals). “A través d’iniciatives com aquesta, en CEMEX donem suport a les pràctiques esportives i hàbits de vida saludables. Volem contribuir al fet que els esportistes millorin el seu rendiment, optimitzin la seva participació en les competicions i aconsegueixin millorar la seva tècnica”, ha comentat Tomás Sánchez.

Després d’un exercici difícil per l’impacte dels importants danys que va patir Alcanar durant les fortes pluges esdevingudes al setembre de 2021, CEMEX ha volgut col·laborar amb l’Ajuntament i el municipi donant suport al finançament d’aquestes beques a esportistes que resideixen en la localitat. “Volem agrair als esportistes del nostre municipi per haber treballat tot este temps difícil que han passat i en segon lloc, estem molt contents de poguer fer aquest acte presencialment ja que és un pas més cap a la normalitat”, ha afegit Joan Roig.

D’altra banda, i amb la mateixa fi de donar suport a l’esport local, CEMEX va participar també en les obres de reparació i condicionament d’alguna de les instal·lacions esportives d’Alcanar, molt afectades pels efectes de la DANA de setembre de 2021.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 23

Últimes notícies