HomeSense categoriaJesús organitza del 10 al 16 de març la 5a Setmana de...

Jesús organitza del 10 al 16 de març la 5a Setmana de l’Activitat Física i la Salut

Del 10 al 16 de març de 2019 tindrà lloc a Jesús la “5a Setmana de l’Activitat Física i la Salut”.

Juntament amb entitats del poble, empreses vinculades al món de l’esport i els dos centres educatius, s’han programat un seguit d’activitats esportives adients al nivell físic de tots i cadascun de nosaltres. Convé recordar que totes aquestes activitats es fan sempre dirigides per professionals, adaptades a tots els nivells i acompanyades i guiades en tot moment pels membres de les entitats organitzadores de l’acte.

Per cloure aquesta setmana la tarda de dissabte tindrà lloc al Casal Jesusenc, i a partir de les 19.00h, l’esperat reconeixement a esportistes, entitats i voluntariat del món de l’esport. Cal incidir, cada cop més, en la pràctica de l’exercici físic de forma regular, introduint-lo en la nostra vida com una mena de joc i d’esbarjo per fugir de les rutines del dia a dia. És important activar i potenciar un estil de vida saludable per mig de l’esport i per això les entitats aquests dies obren les seves portes per conèixer de primera mà el seu dia a dia.

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut està organitzada per l’EMD de Jesús, entitats, empreses vinculades al món de l’esport i centres educatius i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Podeu consultar tota la programació a http://www.jesus.cat

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 3 = 13

Últimes notícies