HomeSense categoriaCiutadans Tortosa denuncia la degradació i manca de manteniment del parc Teodor...

Ciutadans Tortosa denuncia la degradació i manca de manteniment del parc Teodor González

TORTOSA // El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tortosa, Miquel Albacar, ha denunciat “la manca de manteniment del parc Teodor González”. “El mobiliari urbà està deteriorat i la situació de degradació es veu especialment al pont del llac petit, la tanca del llac vell o el paviment de tot el passeig de les bicicletes, que dificulta l’aparcament als usuaris”, ha assegurat Albacar. “La situació va empitjorar amb el temporal Glòria de finals de gener i les destrosses que va causar encara són visibles”, ha destacat.

Davant d’aquesta situació, Albacar ha presentat un prec per escrit a l’Ajuntament que es debatrà al proper plenari municipal i que demana “una actuació urgent al parc Teodor González per reparar les destrosses causades pel Glòria i per acabar amb la degradació de l’espai”. Per això, Cs també proposa que “es reposen els arbres morts o arrencats”. Tot plegat, “per aconseguir dignificar una zona central de Tortosa”, segons el portaveu municipal de Cs, qui ha afegit que “seria també necessari que es fessen actuacions preventives de manteniment a altres punts del municipi per evitar que es degraden”.

D’altra banda, Cs també ha demanat per escrit a l’Ajuntament que “les voreres siguen de sentit únic en tots aquells carrers on siga possible”. Albacar ha explicat que “els vianants passarien per la vorera de la seua dreta i, d’aquesta manera, es podria garantir millor la distància social”. “Es tracta d’una mesura que s’aplicaria sobretot en punts singulars com el pont de l’Estat o l’accés a Remolins per davant de les escales de la catedral, actualment en obres”, segons el portaveu municipal de Cs. “L’Ajuntament hauria de senyalitzar el sentit de les voreres i fer una campanya perquè tots els tortosins circulessen el més a la dreta possible”, ha conclòs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 32

Últimes notícies