HomeSense categoriaConfinades 12 classes del Sagrada Família de Tortosa per 16 positius detectats...

Confinades 12 classes del Sagrada Família de Tortosa per 16 positius detectats durant el cribratge realitzat a les 1.000 persones del centre

TORTOSA // Setze alumnes de dotze classes diferents del Col·legi Sagrada Familia de Tortosa han donat positiu en Covid-19. En un correu electrònic enviat a les 17,43 hores del dilluns 12 d’octubre, el centre confirma a les famílies que es tracta del resultat dels cribratges realitzats els dies 7 i 8 d’octubre a les gairebé 1.000 persones que formen la seva comunitat educativa. Als positius asimptomàtics localitzats cal sumar un docent i un estudiant en pràctiques. Els grups afectats són P3A, 3r de Primària A, 5è de Primària B, 6è de Primària A, 2n ESO B, 4r ESO A, 4r ESO B, 4r ESO C, 1r Batx A,1r Batx B, 2n Batx A i 2n Batx B.
El comunicat oficial del centre diu que no cal generar una situació alarmista, “perquè entenem que la dispersió dels casos aïllats en diversos grups estables (12) implica que no hi ha una situació d’alarma de contagis en el centre i que es manté l’eficàcia de les mesures de control que hem estat portant a terme. Hem d’entendre, per altra banda, que el cribratge massiu per tal de detectar asimptomàtics és una mesura més de prevenció i que, com a tal, ha de contribuir a la contenció de la pandèmia entre la nostra comunitat educativa“. En el mateix comunicat es diu que resten a l’espera de les decisions dels Departaments de Salut i d’Educació, “i posarem en marxa les mesures previstes en el Pla d’obertura del centre per a situacions de confinament de grups estable. Les famílies dels grups afectats pel confinament rebran al llarg de les pròximes hores a una circular en la qual es concretaran les mesures a partir de demà i fins que puguin tornar al centre el dia 20 d’octubre”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies