HomeSocietatConstituïda la Comissió de seguiment del projecte d’ampliació i modernització de l’Hospital...

Constituïda la Comissió de seguiment del projecte d’ampliació i modernització de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Este dimarts 27 d’abril s’ha constituït oficialment la Comissió de Seguiment, prevista al protocol signat el passat 11 de desembre, subscrit entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, que actua a través del Departament de Salut i del Servei Català de la Salut i l’Ajuntament de Tortosa, en relació amb el projecte d’ampliació i modernització de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

La tasca d’esta comissió és la d’establir les bases de treball i col·laboració destinades a promoure l’ampliació i transformació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. La comissió de seguiment està formada per Alba Vergés, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Adrià Comella, director del Servei Català de la Salut, i Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa.

Esta comissió comptarà alhora amb subcomissions per tal d’abordar en plenitud un projecte d’esta envergadura. Així doncs, s’ha constituït també la subcomissió tècnica urbanística, de planificació i d’obres, amb representants de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, de l’àrea d’Infraestructures del CatSalut, de l’Institut Català de la Salut, de l’Ajuntament de Tortosa, d’Aigües de Tortosa i dels Serveis Territorials a Terres de l’Ebre.

Esta subcomissió tècnica urbanística, de planificació i d’obres, va iniciar la seua tasca el passat mes de desembre amb Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, al capdavant. Així doncs aquesta subcomissió ja ha treballat durant mesos en un projecte que té com a objectius millorar i consolidar els recursos assistencials de primera qualitat del Verge de la Cinta, amb una ampliació de la cartera de serveis que permeta augmentar la resolució i millorar l’atenció a la ciutadania de Tortosa, amb projecció sobre tot l’àmbit d’influència territorial, configurant un centre integrat a l’actual. Amb la signatura d’avui aquesta subcomissió es consolida oficialment.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies