HomeSense categoriaContinua el degoteig oficial en l'augment de positius de coronavirus a...

Continua el degoteig oficial en l’augment de positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE. // Les Terres de l’Ebre han sumat 2 nous positius per covid-19 respecte al balanç de fa 24 hores, segons les últimes dades del Departament de Salut, En  concret es tractaria de dos positius més que cal sumar de les dades de  dissabte a diumenge, arribant-se al 12 de juny a  un total de 370 de casos positius acumulats.

Situació a Catalunya
El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 76.619 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.183 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 46. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 40.210 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la COVID-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.135 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
Quant a la comarca del Segrià, des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut 3.296 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, dels quals 139 han mort amb la COVID-19.
Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.621 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.907 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.112 a una residència i 799 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 17

Últimes notícies