HomePolíticaCrítica al govern d’Amposta per no desplegar fins a 41 propostes del...

Crítica al govern d’Amposta per no desplegar fins a 41 propostes del PSC aprovades al Ple

El grup municipal socialista d’Amposta ha fet balanç dels seus tres anys d’oposició amb el nou govern local d’ERC i ha recordat que ha presentat un total de 55 propostes en forma de mocions al Ple de l’Ajuntament. D’estes, 47 han estat aprovades pel govern d’Adam Tomàs, segons les dades del PSC, i solament  se n’han rebutjat vuit. “A la vista d’este fet un pot pensar que el balanç és molt positiu. Doncs no, res més lluny de la realitat. Lamentablement hem de constatar que solament sis d’estes mocions s’han fet realitat, la resta estan dormint a un calaix”, lamenten els socialistes, segon grup de l’oposició per darrere del PDeCAT.

El PSC ha llistat estes propostes inaplicades: “Hem demanat a l’alcalde que rebaixe l’IBI de tots els immobles i no ho vol fer. A Amposta, en els  darrers anys l’IBI urbà ha augmentat més d’un 100%, fet que ha convertit en absolutament insostenible el pagament d’este impost municipal. Més del 50% del total del pressupost de l’Ajuntament ve d’este concepte, tot un rècord. Els ciutadans paguem a l’Ajuntament més de 30.000 euros cada dia en impostos municipals. L’alcalde viu d’esquena a la població en no entendre que la principal preocupació de tots els ampostins, després de l’atur, és la contribució”, lamenten. 

D’altra banda, el PSC es vanta d’haver propiciat la figura de l’agent cívic; la millora de l’accés a la ciutat per la rotonda de l’inici del carrer Tarradelles-Escola Agrària o l’augment de la dotació municipal per a finançar estudis universitaris, “passant de 8.000 a 50.000 euros en beques”, així com la línia d’ajuts als autònoms, però es queixa que no se n’hagen aplicat altres, com ara “obrir l’Ajuntament a les tardes, millores a l’estació del bus, fer una millora integral al principal eix que vertebra Amposta com és l’avinguda Catalunya, el bus urbà gratuït, una parada més de la línia que unix Amposta amb la Ràpita i el País Valencià o des de Sant Jaume i Eucaliptus. La millora del cementiri, un dipòsit nou d’aigua potable al Poble Nou que assegure l’abastament d’aigua  tothora…” Miró ha resumit que el mandat d’Adam Tomàs no ha servit per a fer avançar Amposta i no ha atret empreses per a crear llocs de treball estables.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 2 =

Últimes notícies