HomeSalutDani, que ha nascut a l'Hospital Verge de la Cinta, primer nadó...

Dani, que ha nascut a l’Hospital Verge de la Cinta, primer nadó ebrenc de l’any

A les Terres de l’Ebre, el primer ebrenc de l’any ha estat el Dani, fill de la Sanaa i el Bouyad, i ha nascut a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa a les 3.37 hores, amb un pes de 4,165 quilos.

A la regió sanitària de Tarragona, la Candela ha estat el primer nadó a néixer el 2022. Ho ha fet a les 00.19 hores a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els seus pares són la Jessica i l’Ariel. La Candela, en el moment de néixer, ha pesat 3,740 quilos.

La Candela, el primer nadó nascut a la regió sanitària de Tarragona, amb els seus pares la Jessica i l’Ariel, l’1 de gener del 2022. Foto: Departament de Salut.

Primer nadó de Catalunya

El primer nadó de l’any 2022 a Catalunya és una nena que es diu Alexa i és de Barcelona. La criatura ha nascut a l’Hospital de Sant Pau quan tot just passava la mitjanit, en el moment en què sonava la segona campanada, segons ha informat el Departament de Salut. Ha pesat 3,765 quilos i els seus pares són la Valentina i l’Alexander. Tant la mare com la nena es troben en perfecte estat. Aquest matí, arran de la pandèmia i per garantir les mesures de seguretat, no hi ha hagut la tradicional visita institucional al centre sanitari.

L’Alexa, el primer nadó nascut el 2022 a Catalunya, amb els seus pares Valentina i Alexander, l’1 de gener del 2022. Foto: Departament de Salut.

Pel que fa a la resta de regions sanitàries de Catalunya, el següent nadó a néixer ha estat la Inas Derraz Reyes, a la regió de Girona. Ho ha fet a les 00.09 hores a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Els seus pares, la Silvina i el Yassin, són veïns d’Olot. En el moment de néixer, la nena ha pesat 3,210 quilos.

El primer nadó gironí: la Inas, nascuda a Olot, amb el seus pares Silvina i Yassin, l’1 de gener del 2022 Foto: Departament de Salut.

A la Catalunya Central, el primer naixement s’ha produït a l’Hospital Universitari d’Igualada, a les 00.14 hores. Es tracta d’un nen, l’Èric Caballero Jové, i ha pesat 3,965 quilos. Els seus pares, la Lídia i el Jordi, són de Piera (Anoia), i és el segon fill que tenen.

L’Èric Caballero, el primer nadó nascut el 2022 a la Catalunya Central, amb els seus pares Lídia i Jordi, l’1 de gener del 2022 Foto: Departament de Salut.

A la regió metropolitana nord, el primer naixement ha tingut lloc a l’Hospital Mútua de Terrassa. El nadó, Leo Torrijos Cobos, ha nascut a les 00.53 hores, amb un pes de 3,295 quilos. Els seus pares, l’Elisabeth i en Daniel, són veïns de Terrassa.

El Leo Torrijos, el primer nadó nascut el 2022 a la regió metropolitana nord, amb els seus pares Elisabeth i Daniel, l’1 de gener del 2022 Foto: Departament de Salut.

El primer nadó de la demarcació de Lleida ha estat la Sany, que ha nascut a les 00.59 hores a l’Hospital Arnau de Vilanova. Els seus pares, la Sara i l’Hammad, viuen a la mateixa capital de Ponent. La nena ha nascut amb un pes de 2,250 quilos.

La Sany, el primer nadó nascut el 2022 a la regió de Lleida, amb la seva mare Sara, l’1 de gener del 2022 Foto: Departament de Salut.

El primer nadó de la regió sanitària metropolitana sud s’ha fet esperar més i ha nascut a les 8.11 hores del matí. Es tracta d’una nena i ha nascut a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues.

Per últim, al Pirineu, el primer nadó ha nascut a les 11.18 hores a l’Hospital de la Cerdanya, a Puigcerdà. Es tracta d’en Gerard Martin Andreu, fill de la Marta i de l’Aleix, amb residència a Argentona i a Sallagosa. En el moment de néixer, ha pesat 2,77 quilos.

Pla mitjà d’en Gerard, primer nadó de l’any al Pirineu, i els seus pares, a l’Hospital de la Cerdanya, l’1-1-22 Foto: Departament de Salut.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies