HomePolíticaDaniela Lleixà serà la candidata d’Esquerra Republicana a l’alcaldia del Mas de...

Daniela Lleixà serà la candidata d’Esquerra Republicana a l’alcaldia del Mas de Barberans

L’assemblea de militants d’Esquerra Republicana de Catalunya del Mas de Barberans ha escollit Daniela Lleixà i Lleixà per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals de 2023.

Persona molt vinculada a la vida associativa i cultural del poble, Daniela Lleixà treballa com a infermera d’atenció primària, ha estat professora associada del Grau d’Infermeria a la Universitat Rovira i Virgili i es Màster en gestió; d’aquí la seva vinculació a la direcció d’equips d’Atenció Primària.

Lleixà s’ha mostrat molt il·lusionada de liderar una candidatura transversal, renovada, amb un equip amb voluntat de sumar pel poble, i capaç d’oferir un projecte engrescador que iniciï una nova etapa a l’Ajuntament.

“Després de més de quaranta anys de govern socialista, pensem que l’Ajuntament del Mas de Barberans viu un cert estancament, són molts anys governant els mateixos. El poble necessita un canvi, noves idees i il·lusions. Nosaltres ens presentem per ser l’alternativa que aporti aire fresc, regeneri l’Ajuntament i doni un nou impuls al nostre poble. Presentarem un equip i un projecte per assumir aquest repte i obrir una nova etapa al municipi” ha afirmat Lleixà.

La candidata ha destacat que “el Mas de Barberans ha d’encapçalar aquesta nova ruralitat, protagonista dels nous reptes del país, i també ser actor destacat d’aquells projectes que ja s’estan produint a les nostres comarques, liderats des del Govern de la Generalitat per Esquerra Republicana, com ara, la Reserva de la Biosfera o el regadiu Xerta- Sénia”.

En les darreres eleccions municipals, per primera vegada des de la recuperació de les institucions democràtiques, Esquerra Republicana va presentar candidatura a l’alcaldia del Mas de Barberans; amb la qual va aconseguir representació al plenari amb un regidor. Aquest fet, unit als bons resultats que el partit ha assolit al municipi en totes les eleccions del darrer cicle electoral, fa que les perspectives dels republicans de cara a les eleccions municipals vinents, siguin molt bones.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 41

Últimes notícies