HomeCulturaDarrers dies per optar al 39è Premi Julio Antonio d'Escultura, convocat per...

Darrers dies per optar al 39è Premi Julio Antonio d’Escultura, convocat per la Diputació de Tarragona

El dia 4 d’abril, a les 13.00h, finalitza el termini per a la presentació d’obres per optar al 41è Premi Tapiró de Pintura i al 39è Premi Julio Antonio d’Escultura, que s’atorgaran en el marc de la Biennal d’Art 2019.

Aquests dos prestigiosos guardons tenen com a objectiu fomentar la creació i la recerca en els respectius camps artístics. Es van lliurar per primer cop als anys quaranta del segle XX, i des d’aleshores han estat l’aparador de la creació artística a les comarques de Tarragona, al mateix temps que han convertit la Biennal en un referent per a autors d’arreu de l’Estat.

Els premis tenen un doble vessant: una dotació econòmica de 6.000 euros per als guanyadors de cadascuna de les dues especialitats, i la realització d’una exposició a la sala d’exposicions temporals del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona. Si el jurat ho considera oportú, podrà concedir un accèssit de 3.000 euros en cada especialitat. Així mateix, podrà declarar desert el premi si considera que les obres presentades no en són prou meritòries.

Els dossiers s’han d’adreçar al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona. Seran admeses les propostes d’obres originals, signades i inèdites, és a dir, que no hagin estat exposades ni premiades en cap altre certamen o exposició.

La tècnica i la temàtica seran lliures. Per a més informació sobre les bases, consultar el web del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona http://www.dipta.cat/mamt

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies