HomeSocietatDebat sobre què fer amb el Monument de la Batalla de l'Ebre,...

Debat sobre què fer amb el Monument de la Batalla de l’Ebre, este dijous al Museu de Tortosa

L’Observatori Europeu de Memòries de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona (EUROM) organitza este dijous 12 de maig al voltant de les 19 hores, una taula de debat sobre què fer amb el Monument de la Batalla de l’Ebre.

El debat que porta per nom ‘El monument de la Batalla de l’Ebre de Tortosa en el marc de les polítiques de memòria: un debat obert’, anirà a càrrec de Ramon Arnabat, professor d’Història de la Universitat Rovira i Virgili.

Durant l’acte, que es realitzarà al Museu de Tortosa, es farà públic el projecte “Pont de la memòria”, una proposta d’intervenció al monument ideada i desenvolupada per Núria Ricart (Facultat de Belles Arts de la UB) i Jordi Guixé (EUROM). Per cloure l’acte a les 20.15 hores sòbrira un debat amb els assistents i les entitats de la Fila 0.

El programa forma part del projecte Patrimonios Incómodosdesenvolupat per l’EUROM i el projecte Art Públic i Memòria de la UB amb el suport del Ministerio de la Presidencia a través de la Secretaria d’Estado de Memòria Democràtica.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 51

Últimes notícies