HomeEsportsDebut positiu de Xavier Albertón en puntuar a la primera prova de...

Debut positiu de Xavier Albertón en puntuar a la primera prova de la FIM MiniGP Spain Sèries al circuit Kotarr de Burgos

ESPORTS // El Circuit Internacional de Kotarr, situat en la població burgalesa de Tubilla del Lago, amb una pisa de 2.250 metres, va ser l’escenari de la primera prova de la FIM Mini GP Spain Sèries, que va representar també el debut de Xavi Albertón, seleccionat per aquesta competició, de nova creació organitzada per la Federació Internacional de Motociclisme i Dorna.

El jove pilot del Moto Club Tortosa, va tenir una estrena positiva, aconseguint puntuar després de mantenir-se durant les dos mànegues en els primers llocs. En la primera va acabar en sexta posició, per millorar un lloc i ocupar el quint a la segona, suman un total de 21 punts.

El pilot madrileny Alberto Enriquez, va dominar les dos mànegues, obtenint el màxim de 50 punts, seguit de l’andalus de Benalmádena, Pablo Olivares amb 36 i en tercer lloc el pilot de Valladolid, Izan Rodríguez Álvarez, amb 33.

La pròxima cita del FIM MiniGP Spain Sèries, serà els dies 10 i 11 de juliol al Kartcenter de Màlaga de 1.580 metres.