HomeSuccessosDecomissen 40 quilos de peix al port pesquer de les Cases d'Alcanar...

Decomissen 40 quilos de peix al port pesquer de les Cases d’Alcanar sense cap documentació

El Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil està intensificant el control sobre les activitats pesqueres al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Per este motiu, el dijous 19 d’octubre, van controlar el port pesquer de les Cases d’Alcanar, on els agents van detectar moviment de borses plenes de peix en els voltants del recinte i van constatar que es tractava de peix sense cap documentació.

De manera immediata van inspeccionar dos embarcacions que acabaven de pescar i van trobar ocults entre els aparells diverses bosses amb llenguado i llenguado tasconer.

Davant la falta d’etiquetatge i de documents de traçabilitat, es va procedir a la immobilització del producte i al seu precintat de manera cautelar, donant compte al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

El peix decomissat, que tenia un pes de 40 kg i, després de passar els controls sanitaris pertinents, va ser lliurat a un centre benèfic de la localitat.

Esta actuació, segons afirmen des de la Guàrdia Civil, és el resultat de la vigilància i control que els agents del SEPRONA realitzen amb la finalitat d’evitar la comercialització il·legal de productes pesquers, la qual cosa podria comportar un greu risc sanitari per al consumidor final i pot provocar una clara competència deslleial cap al sector de venda de peix i marisc, en vendre aquest producte a preus inferiors al que es troba en el comerç legal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies