HomeTurismeDeltaic, guardonat amb una menció especial als Premis Rethink Hotels

Deltaic, guardonat amb una menció especial als Premis Rethink Hotels

Emmarcat en les dades de celebració de FITUR, es va fer entrega de la VI edició dels Premis Rethink Hotels a la Secretaria d’Estat de Turisme, del Ministeri d’Indústria, Comerç i  Turisme.

Els premis els organitza Habitat Futura amb la col·laboració entre d’altres de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), de l’IDAE, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i de l’Oficina espanyola de canvi climàtic (OECC).

A la gala es va atorgar el reconeixement als 10 millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera executats a Espanya. Així com una sèrie de mencions i reconeixements a projectes que han sobresortit per diferents motius en l’àmbit de l’ecoturisme i la sostenibilitat hotelera.

En aquest acte, el projecte d’ecoturisme Deltaic, va rebre una Menció Especial per impulsar un canvi de paradigma a través de projectes d’ecoturisme. El jurat va voler destacar la transversalitat del projecte i l’impuls que està aportant al desenvolupament de l’ecoturisme i a la consolidació d’un ecosistema propi més enllà de les seves línies de negoci.

Deltaic està situat a l’Avinguda Generalitat 75 de Deltebre i desenvolupa la seva activitat impulsant els valors de la sostenibilitat i de les activitats culturals i gastronòmiques. Disposa de 6 allotjaments turístics en el mateix emplaçament, rehabilitats i gestionats amb criteris de sostenibilitat, un bar-restaurant amb productes ecològics i/o artesanals de Terres de l’Ebre, una petita ecobotiga i un pati exterior on porten a terme esdeveniments de tota mena al llarg de l’any. També s’hi porten a terme tallers de tota classe, sempre amb continguts alineats amb els seus valors i filosofia. A més, tot el projecte es desenvolupa amb l’aixopluc d’un ecosistema verd generat amb sinergies amb productors, empreses, persones i associacions locals. També és Punt d’informació del Parc Natural i està adherit des dels seus inicis a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 53

Últimes notícies