HomeSense categoriaLa Ràpita dinamitza els parcs de salut amb activitats per a la...

La Ràpita dinamitza els parcs de salut amb activitats per a la gent gran

Aquest dimarts 3 de març ha començat a la Ràpita la primera sessió del programa Gran Salut de dinamització dels parcs de salut que posa en marxa la regidoria d’Esports destinat a les persones grans. S’ofereixen classes gratuïtes monitoritzades dos vegades a la setmana, en dimarts i divendres, per tal d’incentivar la pràctica d’exercici físic entre els majors de 55 anys.

Les sessions tenen lloc al parc de salut del Parc de Garbí, davant de la Piscina Municipal. 

Amb l’exercici, es vol millorar i mantenir l’autonomia, reduir el risc de caigudes o millorar l’equilibri, entre d’altres, amb l’objectiu de fomentar un envelliment actiu amb l’ajuda de professionals de l’activitat física.  La fita del programa és ajudar la gent gran a allargar aquesta vida independent al màxim perquè puguin seguir sentint-se vitals. 

 Els monitors oferiran un programa d’exercicis individuals i complementaris, juntament amb assessoraments i xerrades durant les caminades sobre altres temes vinculats amb l’activitat física, com la nutrició i els hàbits alimentaris saludables, posicions corporals més idònies i mètodes per conèixer millor l’organisme. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 33

Últimes notícies