HomeSense categoriaDeltArt, l'Espai Expositiu de Deltebre, obrirà les portes amb l'exposició D'Arrels Enfora

DeltArt, l’Espai Expositiu de Deltebre, obrirà les portes amb l’exposició D’Arrels Enfora

BAIX EBRE // El municipi de Deltebre disposarà des d’aquest mateix dissabte d’un nou equipament cultural que ha de permetre donar veu als artistes del municipi i projectar la cultura de Deltebre i del Delta. Es tracta de l’Espai Expositiu DeltArt, el qual s’inaugurarà amb l’exposició “D’Arrels Enfora”, un tastet de la creativitat en l’àmbit local, un reflex de la potencialitat creadora d’artistes de totes les generacions i de totes les disciplines.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquesta primera exposició reforça l’objectiu d’aquest nou espai cultural, el qual ha de ser plataforma de difusió, d’inspiració i de creativitat dels artistes del municipi”. Soler ha recordat que amb DeltArt complementem el Centre Cultural del Delta, ubicant en un mateix equipament la Biblioteca Delta de l’Ebre i l’Espai Expositiu.

La primera exposició, que es podrà veure fins al mes de juny, comptarà amb la participació d’una vintena d’artistes locals que mostraran diferents tipus d’obres com, per exemple, pintura de diferents estils, il·lustracions, fotografia, escultures, instal·lacions, etc. La ciutadania podrà visitar DeltArt aquest dissabte de 18 h a 21 h, i el diumenge d’11h a 13.30 h, en el marc d’una jornada de portes obertes. Durant la setmana, el Centre Cultural del Delta obrirà les portes els dilluns, dimecres, divendres i dissabte, al matí, de 10 h a 13 h, i de dilluns a divendres, de tarda, de 16 h a 20 h.

La regidora de Foment Cultural, Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha explicat que “més enllà d’aquesta primera exposició, des de l’Ajuntament de Deltebre s’està treballant en la programació de diferents exposicions d’artistes d’arreu del territori i del país per tal de dotar de contingut un espai que ha d’esdevenir motor cultural de Deltebre”.

La inauguració es realitzarà el dissabte a les 12 hores, amb un acte restringit per la pandèmia de la covid-19, i amb el qual participarà el secretari general de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Lluís Baulenas. Cal esmentar que el nom de l’equipament, proposat per l’escriptor deltebrenc Baltasar Casanova, ha estat escollit mitjançant un procés de participació ciutadana amb el qual han participat més de 300 veïns i veïnes de Deltebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies