HomeSocietatDeltebre incorpora una deixalleria mòbil per reforçar el reciclatge i el servei...

Deltebre incorpora una deixalleria mòbil per reforçar el reciclatge i el servei de recollida de residus

L’Ajuntament de Deltebre disposarà d’un nou servei per a fomentar el reciclatge entre els veïns i veïnes, i també el servei de recollida de residus. Es tracta d’una deixalleria mòbil que s’ubicarà setmanalment en diferents zones del municipi per així facilitar el seu accés i ús a la ciutadania.

Els residus que es podran dipositar en aquesta deixalleria portàtil són bombetes i fluorescents, càpsules de cafè, aerosols, aparells electrònics, olis vegetals, piles i bateries, i petits electrodomèstics. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquest nou servei que posem a l’abast de la ciutadania neix amb l’objectiu principal de continuar impulsant el reciclatge al municipi, i s’emmarca en les diferents iniciatives que durant aquests anys hem desenvolupat en aquesta mateixa línia”.  

Aquest servei s’ubicarà una vegada al mes en els diferents emplaçaments del municipi: al Consell de Riumar, als mercats municipals, al parc del Molí dels Mirons i la plaça del Barracot. En tot cas, en breu es publicarà tota la informació relativa que detallarà els espais i l’horari d’obertura, com també la data d’inici d’aquest nou servei.

La deixalleria Recicla Mòbil és una millora del contracte dels serveis d’Imatge de Poble d’INNOVIA, de manera que no suposa cap cost econòmic per als veïns i veïnes.  De fet, és una acció més de les que s’estan desenvolupament de forma coordinada amb l’Ajuntament de Deltebre per conscienciar a la ciutadania i per fomentar el reciclatge.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 16

Últimes notícies