HomeInfraestructuresDeltebre inicia les obres d’arranjament del camí La Cava–Toll i del camí...

Deltebre inicia les obres d’arranjament del camí La Cava–Toll i del camí del Pregó

La setmana passada es van iniciar les obres d’adequació i d’arranjament del camins rurals de La Cava – Toll, i el Pregó. Una actuació que finalitzarà amb doble reg asfàltic i que se suma a la resta d’accions que des de l’Ajuntament de Deltebre s’estan efectuant per a la millora i manteniments dels camins rurals.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Deltebre seguim treballant per adequar la complexa trama rural del municipi, que compta amb més de 178km, per així facilitar el trànsit dels veïns i veïnes, i també dels diferents sectors productius que fan ús de la xarxa de camins rurals per accedir als seus punts de treball”.

La inversió conjunta entre els dos camins s’eleva als 161.000€, un import que compta amb una part subvencionada per l’Estat i també per la Generalitat de Catalunya. Paral·lelament a aquesta inversió, l’Ajuntament de Deltebre també està treballant amb l’adequació del Camí de Llebret, amb una despesa de 250.000€, i també ha destinat més de 40.000€ per al batxejat dels camins rurals. La primera fase d’aquesta acció s’ha finalitzat recentment, i la següent s’iniciarà al més de març.

També al mes de març s’iniciaran les obres d’arranjament del Camí del Toll, des del pont de Jesús de Pérez al camí del Pont dels Moros, el camí Ballester i el camí del Pont Alt. Cal recordar que Deltebre disposa d’una xarxa de camins rurals que supera els 178 quilometres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 40

Últimes notícies