HomeSense categoriaDeltebre posa en marxa noves tarifes al Centre Esportiu del Delta

Deltebre posa en marxa noves tarifes al Centre Esportiu del Delta

Davant  les necessitats detectades durant els primers mesos d’obertura del Centre Esportiu del Delta, l’Ajuntament de Deltebre ha actualitzat les tarifes del centre incorporant noves opcions de contractació.

L’actualització de les tarifes inclou, per exemple, una quota júnior, destinada als adolescents d’entre 14 i 19 anys, i que tindrà un cost econòmic de 30 euros amb el qual es podrà fer ús de tots els serveis. A més, s’ha rebaixat en 6 euros la tarifa d’accés exclusiu a la zona d’aigües, la qual a partir d’ara tindrà un cost de 30 euros. També s’incorpora l’accés gratuït als menors de 5 anys i es creen abonaments d’accés  de 10 entrades, per tal que  els usuaris puguen fer ús de l’equipament en dies diferents, sense caducitat i sense haver de pagar una quota fixa mensual. Finalment l’horari de l’abonament reduït s’ha ampliat conservant el mateix preu i a partir d’ara l’activació de la tarifa familiar es podrà fer amb només 1 adult.

“Amb estes modificacions ampliem el ventall de possibilitats d’accés a l’equipament municipal per tal de seguir consolidant el creixement d’abonats del centre”, ha explicat el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu. Actualment el Centre Esportiu del Delta compta amb un miler d’usuaris.

El govern municipal també ha introduït la possibilitat de bonificar la tarifa atenent a la situació econòmica de la família i previ informe dels serveis socials.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies