HomeSense categoriaDeltebre programa diferents activitats per commemorar la Diada de Sant Jordi

Deltebre programa diferents activitats per commemorar la Diada de Sant Jordi

BAIX EBRE // L’Ajuntament de Deltebre ha presentat el programa d’activitats que es duran a terme al  municipi en el marc de la Diada de Sant Jordi. Un programa amb el qual destaquen les  diferents presentacions de llibres que es realitzaran, un total de 7, però també altres  activitats culturals que ja es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre.  

La regidora de Foment Cultural i Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha explicat que “amb  este programa d’activitats volem posar en valor el talent cultural de les autores i autors del  nostre municipi i, al mateix temps, posar en relleu el teixit cultural existent, que és ampli i  divers, i el qual hem de saber potenciar”.  

Les activitats s’inicien tot just este dijous 15 d’abril amb la presentació del llibre “Droga y  Corrupción” de Juan Martínez. Cal destacar que hi haurà la presentació de fins a quatre  llibres d’autors locals: ‘La mort de Mossèn Guiu mentre feia la missa a l’església Sant Miquel  de la Cava’, de Júlio Franch; ‘La Cosinada’, de Dolores Giménez; ‘La educación. Una semilla  de cambio’, d’Olga Fandos; ‘Pedacitos de ti en mi’, d’Estefania Alifonso.  

Paral·lelament a les presentacions de llibres, també es realitzaran altres activitats com el  lliurament de premis del 10è Concurs Literari i Artístic de Sant Jordi per a escolars,  l’espectacle Mar de Sueños a càrrec de Lorquinas, i el lliurament dels XIX Premi Ramon Calvo.  

D’altra banda, la programació cultural de Sant Jordi tindrà el seu punt àlgid amb la  inauguració de l’Espai Expositiu de Deltebre. Este espai, que està ubicat al costat de la  Biblioteca Delta de l’Ebre, permetrà completar el Centre Cultural del Delta i serà un espai per  a donar veu i projecció als artistes locals. Durant els propers dies es donarà a conèixer el  nom de l’equipament, el qual es va sotmetre a participació ciutadana, i també les accions  que es duran a terme per a la seva inauguració.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 25

Últimes notícies