HomeSocietatDeltebre recull 8.877 al·legacions al Plan para la Protección del Delta del...

Deltebre recull 8.877 al·legacions al Plan para la Protección del Delta del Ebro

Deltebre s’ha mobilitzat en contra del Plan para la Protección del Delta del Ebro proposat pel Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic. Tant és així que durant aquestes setmanes s’han recollit 8.877 al·legacions, en registres independents per cada ciutadà i ciutadana, per mostrar el rebuig al Pla i demanar la seva modificació.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquest nombre d’al·legacions “demostra que la gent de Deltebre no està resignada i que està preparada per fer front a totes les agressions que posin en perill el futur del nostre Delta”Soler ha qualificat aquest dia com a “històric” i ha explicat que “aquesta mobilització ha de fer repensar l’estratègia del Ministeri i ha de permetre que el territori pugui participar i definir l’estratègia de protecció per salvaguardar el Delta de l’Ebre”.

Soler ha fet aquestes declaracions en el marc d’un acte simbòlic de lliurament de les al·legacions, a l’exterior de l’Ajuntament de Deltebre, en el qual hi han participat les diferents entitats i associacions que s’han activat en la massiva recollida d’al·legacions i en el qual també hi han intervingut el president de la Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre, Javier Casanova, i el president del Consell de Riumar, Eutimio Mauri.

En aquest sentit, Soler ha volgut agrair “la implicació de totes les persones i del teixit associatiu que ha fet possible que la recollida d’al·legacions esdevingui un èxit sense precedents”. L’alcalde ha remarcat que “hem complert l’objectiu d’inundar el ministeri d’al·legacions i fer que la veu de Deltebre, la veu del Delta, ressoni ben fort i s’escolti ben alt per modificar un Pla que condemna a una derrota al nostre territori que en cap cas assumirem”.

Totes les al·legacions s’han registrat, de forma independent i individual, durant aquests dies festius de Setmana Santa gràcies a la tasca voluntària de gran part del personal de l’Ajuntament de Deltebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 62 = 70

Últimes notícies