HomeTerres de l'EbreDesallotgen uns veïns a Flix per un despreniment al carrer del Castell

Desallotgen uns veïns a Flix per un despreniment al carrer del Castell

RIBERA D’EBRE // Des de fa uns dies s’està procedint a l’enderroc dels immobles ubicats als núm. 48 i 50 del carrer del Castell, després que per decret d’Alcaldia signat el 29 de setembre s’autoritzés esta actuació tenint en compte les inspeccions efectuades pel cos de Bombers de la Generalitat i els Serveis Tècnics de l’Ajuntament i el preceptiu informe.

Prèviament es procedí al precinte del tram de carrer afectat, la restricció a l’accés dels immobles veïns i l’apuntalament dels mateixos. Després de dur a terme l’arranjament del cablejat de subministrament elèctric, s’està procedint a l’enderrocament definitiu i a la consolidació i estabilització dels paraments que queden al descobert.

Arran de l’actuació, s’han evacuat uns veïns dels immobles afectats, que estan allotjats a un hotel de la població.

Tot aquest procediment s’inicià quan el passat 19 de setembre, els veïns del carrer del Castell van alertar l’Ajuntament sobre l’enfonsament d’una part de l’interior de l’immoble núm. 48, atès el fort soroll que van sentir i la pols que es va desprendre a través de les obertures existents.

Arranjament del cablejat

Una de les conseqüències d’aquesta actuació ha estat que Endesa eliminarà quasi tot el traçat aeri que quedava al carrer del Castell i que passarà a anar grapat per façana, amb la consegüent millora.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 51

Últimes notícies