HomeSocietatDesmantellen tres plantacions de marihuana amb m茅s de 4.200 plantes a la...

Desmantellen tres plantacions de marihuana amb m茅s de 4.200 plantes a la Terra Alta i la Ribera d’Ebre

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest mes de setembre tres plantacions de marihuana a la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. La primera, de 2.800 plantes, estava amagada en un indret dels Ports d’Horta de Sant Joan, prop del monument conegut com del Guarda. 脡s la tercera gran plantaci贸 que es localitza al terme d’aquest municipi, amagada al Parc Natural. Els agents van constatar que estava vigilada per tres persones que no s’han pogut identificar ni localitzar. Als Ports d’Horta s’han comissat m茅s de 17.000 plantes aquest estiu. Tamb茅 s’ha desmantellat una plantaci贸 de 194 plantes a les Camposines, a la Fatarella, i dues plantacions a la Torre de l’Espanyol, de 800 i 500 plantes.

La plantaci贸 d’Horta de Sant Joan es va trobar el dia 1 de setembre. Les 2.800 plantes mesuraven entre 80 cent铆metres i 1,10 metres, per貌 encara no havien fet cabdells. A la plantaci贸 hi havia tres tendes de campanya, matalassos, roba i queviures, per貌 les tres persones que se sospita que la vigilaven van fugir del lloc. La plantaci贸 tenia un sistema de reg que s’abastia des d’una bomba i una bassa d’aigua. El jutjat de Gandesa va autoritzar la destrucci贸 de les plantes de la qual es va encarregar la brigada del Parc Natural dels Ports.

El passat 8 de setembre tamb茅 es va trobar una plantaci贸 il路legal de marihuana en un terreny forestal a uns tres quil貌metres de la Torre de l’Espanyol. Hi havia 800 plantes en diferents bancals. Resseguint la captaci贸 d’aigua d’aquesta plantaci贸, els Mossos d’Esquadra van localitzar 500 plantes m茅s en un barranc de molt dif铆cil acc茅s. Tamb茅 el jutjat de Falset va autoritzar que fossin destru茂des al lloc.

Finalment, aquest passat dilluns, es va trobar una plantaci贸 a les Camposines, al terme municipal de la Fatarella. Un ve铆 havia requerit la intervenci贸 d’una patrulla dels Mossos per un problema amb un cadenat. A la zona se sentia una forta olor de marihuana i es van trobar 194 plantes, petits i grans i tamb茅 nombrosos cabdells en assecament. No s’ha pogut identificar cap responsable.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

64 + = 73

脷ltimes not铆cies