HomeSense categoriaLes Terres de l'Ebre després del sobresalt d'ahir registren zero contagis positius...

Les Terres de l’Ebre després del sobresalt d’ahir registren zero contagis positius en coronavirus

TERRES DE L’EBRE // Les Terres de l’Ebre tornen a mostrar una gran estabilització a la baixa dels casos de contagis de coronavirus després de l’ensurt del dia anterior amb un altíssim creixement dels positius, justificat hores després pel departament de Salut per haver-hi inclòs casos pertanyents a setmanes anteriors. Les dades territorialitzades de Salut d’impacte de la Covid-19 a les Terres de l’Ebre no donen cap cas de positiu confirmat per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) durant la jornada de dimecres, encara que continua augmentant el de sospitosos determinats per professionals facultatius que va ser de 43 noves persones. Ara el total de positius continua fixat en un acumulat de 322 i 3.758 sospitosos. En residències dels primers compten 16 d’acumulats, encara que ara com ara tots han rebut l’alta, i dels segons 769. Les altes hospitalàries són 121 i el número de defuncions totals 42 (15 positius i 27 sospitosos). A les Terres de l’Ebre no es produeix cap defunció per coronavirus des de fa vint dies.

Dades a Catalunya

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 63.259 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.  D’altra banda, hi ha un total de 211.049 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que, sense prova diagnòstica feta, un professional facultatiu classifica com a possible cas.Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.005 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 245. A més, 2.990 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 36.579 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.220 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 36.186 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 11.723 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.541 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.913 a una residència i 771 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 80 = 86

Últimes notícies