HomeSuccessosDetenen a una persona per uns robatoris a unes gasolineres

Detenen a una persona per uns robatoris a unes gasolineres

La Gu脿rdia Civil d’Alcal脿 de Xivert ha detingut a un home com a suposat autor de dos delictes de robatori en dues gasolineres situades en les poblacions de Santa Maria de Pulpis i Vinar貌s.

La recerca va tenir el seu origen despr茅s de rebre una den煤ncia per part del responsable d’una estaci贸 de servei de la localitat de Santa Maria de Pulpis, participant que despr茅s de for莽ar els cadenats de les g脿bies on es guarden els envasos d’ampolles de gas, li havien sostret 34 bombones de gas but脿 i 6 bombones de gas prop脿.

Iniciades les corresponents gestions els gu脿rdies civils van tenir coneixement que en una gasolinera de la poblaci贸 de Vinar貌s, s’havia com猫s un robatori d’on van sostreure 8 ampolles de but脿. Tots dos fets s’havien realitzat quan les estacions de servei es trobaven tancades a la nit.

Els agents despr茅s de l’obtenci贸 de nombroses dades i informaci贸 recaptada de forma m茅s t猫cnica, van poder demostrar que l’autor de tots dos fets delictius havien estat comesos per la mateixa persona.

Posteriorment els agents van aconseguir la seva identificaci贸, localitzaci贸 i detenci贸 d’un home de 49 anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb for莽a en les coses.

Els efectes sostrets havien estat venuts en el mercat negre. Les dilig猫ncies instru茂des juntament amb el detingut van ser lliurades en els Jutjats de Gu脿rdia de Vinar貌s.

L’actuaci贸 ha estat realitzada per efectius del Lloc de la Gu脿rdia Civil d’Alcal脿 de Xivert

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

13 + = 20

脷ltimes not铆cies