HomeEducaci贸Dos alumnes de Vinallop i Deltebre, guanyadors del Concurs de Cartell de...

Dos alumnes de Vinallop i Deltebre, guanyadors del Concurs de Cartell de la Taula de Salut Mental al Baix Ebre

Pau Galan, de l’escola Divina Pastora de Vinallop i Roger Bertomeu, de l’escola Sant Miquel de Deltebre, han estat els guanyadors del Concurs de Cartell i del d’Escriptura i Lectura de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre a la comarca del Baix Ebre. Tamb茅 ha rebut un acc猫ssit Sabina Ayala, de l’institut de Roquetes, en la categoria de cartells, i Juan Jos茅 Osorio, de l’escola Divina Pastora de Vinallop, en la categoria d’Escriptura.

Uns premis que s’han lliurat avui a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre i que han consistit en un diploma i un val de 100 euros per bescanviar en material escolar o llibres, a cadascun dels guanyadors i de 50 euros en el cas dels l’acc猫ssits.

Pel que fa a la tem脿tica del concurs ha estat ‘La salut mental i benestar social. 脡s la prioritat’, amb l’objectiu de sensibilitzar i desestigmatitzar els problemes de salut mental, especialment entre el col路lectiu m茅s jove. 脡s per aix貌 que es va convidar a participar-hi als infants i joves d’entre cinqu猫 de prim脿ria i quart d’ESO dels centres educatius de la comarca.

A l’acte d’entrega dels premis hi ha participat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i la coordinadora dels serveis educatius als serveis territorials d’Educaci贸 de les Terres de l’Ebre, Al铆cia Lores.聽“脡s molt important visibilitzar i desestigmatitzar les malalties de salut mental, per tal de poder-ne fer prevenci贸”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

La Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre 茅s un espai de reflexi贸, intercanvi de recursos i treball de col路laboraci贸 per promocionar l’atenci贸 integral de la salut mental al territori. Hi estan implicats tots els agents relacionats amb l’atenci贸 en salut mental: entitats del tercer sector, serveis i recursos relacionats amb la salut mental, l’administraci贸 p煤blica local i comarcal, la Diputaci贸 i la representaci贸 territorial de conselleries i organismes de la Generalitat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

3 + 2 =

脷ltimes not铆cies