HomeEsportsFutbolDos gols en un minut, li donen al Gandesa la remuntada abans...

Dos gols en un minut, li donen al Gandesa la remuntada abans del descans (3-1)

El Gandesa segueix intractable en aquest inici de campionat i confirma així la seva candidatura a lluitar per l’ascens a segona catalana, després de remuntar un gol advers davant un voluntariós Olímpic ME, que va sucumbir a la pegada dels de la capital de la Terra Alta que al descans ja havien establert el resultat que seria definitiu.

Els morencs van sortir al terreny de joc ben armats defensivament i oferint un replegament rigorós que d’entrada li causava problemes al conjunt d’Ivan Romeu que tenia molts problemes durant els primers compassos per trobar espais interiors i mirar de sorprendre als riberencs. Fruit d’una acció completament aïllada, al quart d’hora de joc, els visitants sorprenien en un contracop ben portat per a que la rematada d’Oriol Bobis es transformés en el primer gol del partit. El gol no va trencar la línia ascendent en el joc associatiu dels terraltins que de mica en mica es trobaven més còmodes i generaven arribades fins a crear l’acció de l’empat (27’) arran d’un penal comés sobre Dilla que s’encarregava de transformar Gumiel. Aquí es marcava el punt d’inflexió i s’incrementava la pressió atacant dels gandesans, que ràpidament trobaven en la següent acció ofensiva l’acció amb la qual Josep Doménech capgirava la situació al marcador. Carles Llarch anotava el 3-1 de la tranquil·litat deu minuts després i assestava un cop psicològic als blanc-i-blaus, que veien com la pegada del Gandesa havia donat la volta al partit.

La lesió de Josep Domènech ha condicionat força el dibuix tàctic de l’equip al segon temps. Tot i això, l’equip ha tingut molt de control i possessió de pilota que els permetia recuperar la pilota amb relativa rapidesa per controlar el partit fins al final, sense passar massa ensurts en defensa. Destacar el debut en lliga del central Josep Ramón, un cop superada la lesió que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc des de l’inici de temporada, i l‘estrena amb el primer equip del juvenil Adrian Chindea.

Sala de premsa:

El tècnic gandesà Ivan Romeu valorava aquesta victòria de la següent manera:

La propera jornada:

Aquesta setmana el Gandesa tornarà a jugar a casa, tenint en compte que el municipal de Roquetes està en procés de resembratge i modificaran l’ordre del camp preestablert jugant-se al municipal gandesà aquesta primera volta. Un roquetenc que arriba en ratxa positiva a aquest partit després de dues jornades i un empat davant la Cava, i que serà una pedra de toc per al conjunt gandesà. Serà diumenge a partir de les 12 del migdia. Per la seva part l’Olímpic ME rebrà al municipal morenc la visita del filial del Tortosa en el partit que tancarà la jornada a partir de les 17 hores de la tarde.