HomeEsportsFutbolDuel d'urgències que li dóna a la Sénia la primera victòria de...

Duel d’urgències que li dóna a la Sénia la primera victòria de la temporada (2-1)

La Sénia es va acabar enduent el gat a l’aigua i sumava la primera victòria de la temporada davant un Móra la Nova que tot i empatar va acabar cedint per 2 gols a 1.

El partit, fruit del nerviosisme d’ambdós conjunts situats a la part baixa de la taula, va ser molt obert on s’imposaven les imprecisions donades les circumstàncies de la situació preocupant que ocupaven els dos equips abans de l’enfrontament. Aquesta dinàmica d’errors continuats generava situacions de perill a les dues àrees durant pràcticament els primers 35 minuts de joc. Això fins que al voltant de la mitja hora de partit en una acció per banda de Marc Vernet feia la passada de la mort cap a Yassine, que amb tot a favor, li sortia la rematada mossegada i en el rebot el mateix atacant moranovenc xutava massa fluix allunyant els defensors locals el perill dels dominis de l’àrea d’Andreu Borràs. El que és el futbol: del possible 0-1 es passava a l’1-0. L’acció de contracop els permetia guanyar l’esquena i fer la passada cap a Capi que afusellava el primer gol del partit (34′). Amb l’1-0 van disposar de tres ocasions molt clares per haver ampliat la renda que no van poder aprofitar els homes de Juanjo Serrano.

Després del pas pels vestidors el Móra la Nova sortia amb el convenciment d’arriscar i buscar el gol de l’empat que van tenir en una acció d’Edu que avortava Andreu. Tot i això, en un contracop s’assenyalava un penal clar que Sergi Fuertes s’encarregava d’aturar, donant un reforç anímic als riberencs que ho van seguir intentant fins a les acaballes del matx quan Avante ficava la pilota a l’esquena dels defensors i Gerard Roigé superava al porter senienc.

Sala de premsa:

El tècnic moranovenc Ambrós Segura reconeixia que “el primer gol ens va fer mal, tenint en compte que encaràvem el partit amb molta il·lusió de poder treure quelcom positiu, i amb el cop psicològic rebut i juntament amb el resultat de la setmana passada i tots els condicionants que estem acusant, ens va assestar un cop moral que ens va tenir groguis fins al descans i la Sénia ho va aprofitar per generar dos o tres accions molt clares de gol amb les quals ens haguessin pogut rematar” ens asseverava Segura que “vam retocar l’equip al descans i vam sortir amb la intenció de pressionar més a dalt i això ens permetia generar diverses arribades fins l’ocasió d’Edu que salvava el seu porter. Això ens ficava al partit i més encara després d’un penal aturat per Sergi Fuertes que ens va donar un reforç anímic que vam culminar amb el gol de l’empat a les acaballes. El partit llavors va entrar en una fase que podia haver passat de tot i desnivellar la balança de qualsevol costat, sortint-li la cara als seniencs tot i que Bati va tenir la possibilitat d’empatar en l’afegit però la rematada es va perdre per sobre el travesser“. L’entrenador morenc ens apuntava que “ara tenim jornada de descans, que aprofitarem per recuperar jugadors i sensacions i esperem que a la tornada puguessem competir millor i treballarem per a aixecar aquesta situació en la que ens vist immersos“.

La propera jornada:

Després de sumar el primer triomf de l’any, la Sénia, es desplaça aquesta setmana al camp de la Unió davant l’Aldeana a partir de les 12 del migdia, amb arbitratge a càrrec de l’àrbitre tarragoní José Jareño Gil. Per la seva banda el Móra la Nova descansarà en la sisena jornada del campionat.