HomeEconomiaEbrequalitat, amb centres a Tortosa, Móra d'Ebre i Amposta s'incorpora a IXOS per guanyar...

Ebrequalitat, amb centres a Tortosa, Móra d’Ebre i Amposta s’incorpora a IXOS per guanyar en competitivitat 

A partir del 20 de setembre, i segons publica el web especialitzat Climatización y Confort de C de Comunicación,  els quatre centres del distribuïdor tarragoní EBREQUALITAT passaran a formar part de la xarxa de botigues del Grup Cealco. Tal com el seu director general, el tortosí Jordi Ferrer, va comentar i declarar al mitjà en qüestió, impulsar la digitalització ha estat un dels grans motius d’aquesta integració. Segons aquesta informació dilluns que ve, 20 de setembre, ja serà oficial: les quatre botigues de Ebrequalitat, dirigides als professionals, passaran a dir-se IXOS Ebrequalitat.

El 1948, amb el nom de comercial Pio Ferrer, aquesta empresa iniciava l’activitat a Tortosa amb la comercialització de components de ràdio, i amb el pas el temps incorporava material elèctric i electrodomèstics. El 1990 l’empresa iniciava una nova etapa on es subministrarien els materials a domicili, sota la denominació comercial Ebrelectric. Un nou impuls es va produir amb la incorporació de la gamma de productes de fontaneria i sanitaris cap a l’any 1998, que va passar a comercialitzar sota el nom de Ferrer Qualitat. El mateix any que s’inaugurava un magatzem de 900 m2 a la ciutat castellonenca de Vinaròs. En incrementar substancialment la mida, es va decidir fusionar Ebrelectric i Ferrer Qualitat, sota l’actual denominació Ebrequalitat.

El distribuïdor tarragoní s’incorpora així a IXOS, la xarxa de botigues de el Grup Cealco, que arriba als vint-i-punts de venda repartits per la geografia espanyola, segons sempre la informació de Climatización y Confort de C de Comunicación. Aquesta integració suposa gairebé 4.000 metres quadrats de superfície de venda més per IXOS, a més d’un centre logístic de més de 4.000 metres quadrats ubicat a Amposta (Tarragona). “Amb ell es donarà suport i servei a sud de país”, afegeixen fonts de IXOS.En concret, els esmentats centres que passaran a anomenar-IXOS Ebrequalitat estan situats a les províncies de Tarragona: un a Tortosa, un altre a Amposta i un altre a Mora d’Ebre; i el quart està a Vinaròs (Castelló). Ebrequalitat: una empresa familiar tal com va explicar fa uns mesos Jordi Ferrer, el director general de Ebrequalitat a l’àrea de Climatització i Confort de C de Comunicació, “els orígens de la companyia es remunten a l’empresa que va fundar el meu avi fa més de setanta anys a Tortosa (Tarragona ). Ell inicialment va crear una botiga de components elèctrics i de ràdio. A poc a poc va anar evolucionant fins que es va fer realment gran amb l’electrodomèstic”, explica la tercera generació d’aquesta empresa familiar que avui té gairebé mig centenar d’empleats. En la dècada dels noranta, fruit de la gran concentració de grans distribuïdors en el mercat, van decidir separar aquesta branca d’electrodomèstics i integrar-la en una altra cadena, per dedicar-se de manera exclusiva al sector de la instal·lació: primer de material elèctric i després també de fontaneria i climatització.

La digitalització és una aposta clara “Tal com ens va passar fa trenta anys amb l’electrodomèstic -continua explicant Ferrer a Climatización y Confort de C de Comunicación, ja es veu que al mercat els actors cada vegada són més grans, cada vegada hi entren més inversors internacionals i a les empreses de les nostres dimensions ens costa competir En aquest últim punt el líder d’Ebrequalitat, que ja està capitanejada per la tercera generació, es refereix, sobretot, a la necessitat d’invertir en recursos humans per mantenir aquesta digitalització mitjançant programaris, bases de dades, actualització d’estocs, xarxes socials , webs, apps … “. Amb aquesta incorporació, IXOS està present en gairebé la totalitat de Catalunya, el País Basc i Navarra, on compta amb una superfície total de venda de 19.887 metres quadrats i tres magatzems logístics amb una capacitat d’emmagatzematge actual de 16.300 metres quadrats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies