HomeEsportsClàudia Rubio (CP l'Aldea), campiona en la categoria cadet de la Copa...

Clàudia Rubio (CP l’Aldea), campiona en la categoria cadet de la Copa Federació de patinatge artístic

Segueixen els èxits per al CP l’Aldea. El passat cap de setmana el Pavelló Municipal Salou Centre va acollir el Campionat Federació 2021 de les categories cadet i júnior en modalitat individual, en el qual van participar vuitanta-tres patinadores d’arreu del territori català.

En la competició en categoria cadet, es va proclamar campiona Clàudia Rubio, del CP L’Aldea, amb 48’65 punts. El podi el van completar Lara Souza, del CP Cambrils, segona classificada amb 38’11 punts, i Berta Ortiz, del CPA Mollerussa Pla d’Urgell, qui va obtenir 37’99 punts. Aquesta categoria va ser la que més participació va reunir, amb fins a quaranta-set patinadores. Van intervenir en l’entrega de premis Daniel López, regidor d’Esports de Salou; Yeray Moreno, regidor d’Hisenda; David González, regidor de Seguretat Ciutadana i Beatriz Morer, regidora de Sanitat, els quals van acompanyar Eduard Casals, president del Comité Català de Patinatge Artístic i vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge.