HomeEsportsEduard Prades primer dels participants espanyols i del Movistar Team a la...

Eduard Prades primer dels participants espanyols i del Movistar Team a la Volta a Flandes

ESPORTS // Eduard Prades ha demostrat que és troba gairebé recuperat de la seua lesió de la fractura d’una vèrtebra en la Volta a Polònia, i segueix a bon rendiment en les proves que està disputant. En la Volta a Flandes, dura i exigent de 243 quilòmetres, que va provocar la retirada de 61 ciclistes dels 172 que van començar la prova, amb inici en Anvers i final a Oudenaarde. La cursa va celebrar travessar algunes de les localitats habituals del seu ja històric traçat. Sint-Niklaas, Hamme, Zele, Berlare. La prova manté la categoria d’anys anteriors de 1.UWT i a partir del quilòmetre 84 van comencen els trams amb 17 cotes i llambordes. Després de passar Kluisbergen va començar la combinació de cotes amb 140 quilòmetres frenètics, amb tres passades per la primera Oude-Kwaremont.

La victòria va ser per al neerlandès Mathieu Van der Poel amb un temps de 5:43:17, que es va imposar a l’esprint en el duel de velocistes, al belga Wout Van Aert. El ciclista canareu va entrar a 7:26, i va ser el primer classificat dels participants espanyols i del seu equip Movistar Team.

Este dimecres Eduard Prades, participarà a Bèlgica, Brugge-De Panne última carrera d’un dia que disputi Movistar Team en aquesta campanya, amb un recorregut, completament pla i dos-cents metres de desnivell acumulat, que cobrirà 201 km entre la plaça del Mercat de Bruges, antigament sortida del Tour de Flandes, i final amb tres voltes a un costaner circuit a De Moeren, Veurne , Houtem i De Panne. El més complicat d’aquest bucle és que es disputa gairebé tot en terreny urbà o semiurbà, de manera que la major complicació la dóna el mobiliari, els canvis de direcció, rotondes, ponts i obstacles.