HomeSense categoriaEl Banc d'Aliments estrena el nou repte '600 km NonStop contra la Fam'

El Banc d’Aliments estrena el nou repte ‘600 km NonStop contra la Fam’

Marc Fernández, l’impulsor del projecte solidari 600 km NonStop contra la Fam, considera que és “un dels millors reptes solidaris que s’ha dut a terme en els últims anys”, i és que mai abans s’havia plantejat aquesta fita que recorrerà tot el territori català. “Sense cap dubte serà una experiència extraordinària, hi haurà moments durs i crítics, en una cursa nonStop de km i amb 17 participants, la dificultat és elevada, però la causa s’ho val i el sol fet de pensar a acabar- ho dóna la força necessària per a intentar-ho!”, ha afegit Fernàndez.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha volgut agrair la implicació dels 17 esportistes i ha explicat que “a les Terres de l’Ebre el Banc dels Aliments reparteix més de 500.000 quilos a l’any”. Ologaray ha manifestat que “reptes com aquest posen en valor l’esperit de solidaritat ciutadà”. “Estic convençut que aquesta fita aconseguirà els patrocinadors que necessita per poder-se dur a terme i que recollirà molts aliments per a aquelles persones del territori que més ho necessiten”, ha conclòs el portaveu.

Els participants s’han marcat el repte d’aconseguir un quilo per cada quilòmetre i corredor, el que dóna un total de 10.200 quilos, i és per això que els esportistes i el Banc dels Aliments fan una crida a patrocinadors que vulguen participar d’aquest repte solidari.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies