HomeSense categoriaEl Banc d'Aliments recull 13.000 quilos d'aliments bàsics a Tortosa

El Banc d’Aliments recull 13.000 quilos d’aliments bàsics a Tortosa

TORTOSA // El Banc d’Aliments ha aconseguit 12.948 quilos d’aliments en la recollida de productes bàsics que ha tingut lloc al Mercat i als supermercats de Tortosa des del passat 30 de maig i durant tota esta setmana. El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray ha manifestat que “tenint en compte tots els agreujants i la falta de voluntariat, la campanya ha estat tot un èxit”

I és que esta recollida no ha pogut comptar amb l’ajuda dels 700 voluntaris habituals a causa de les restriccions i mesures de seguretat pel coronavirus. Segons Ologaray “des del Banc dels Aliments sempre dèiem que el voluntariat era molt necessari, esta setmana s’ha demostrat que és imprescindible”. Tot i que no s’ha assolit el mateix nombre de donacions, el portaveu del Banc dels Aliments qualifica la campanya positivament i afirma que seguiran “impulsant iniciatives per ajudar a totes les famílies que ho necessiten”, així com anima a treballar conjuntament i de manera coordinada a les institucions, els donants, les empreses i entitats socials, ja que “d’esta manera no només sumem els esforços sinó que multipliquem els resultats”

Esta campanya, però, a més de les donacions dels particulars als supermercats, també ha comptat amb un grup de venedors del mercat que van aportar 1.200 litres de llet i l’Associació de Veïns del 13 de Gener i Horta va recollir fins a 400 quilos d’aliments entre els veïns. 

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apuntat que es tracta “d’un any difícil, marcat per la crisi de la Covid-19”, però tot i això “la gent de Tortosa ha tornat a demostrar la seua solidaritat”. L’alcaldessa ha agraït la tasca de Càritas, Creu Roja, l’Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil i el Banc dels Aliments. 

El portaveu del Banc d’Aliments a l’Ebre, Òscar Ologaray, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, han valorat positivament esta campanya de recollida de productes bàsics. | Cedida

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 50

Últimes notícies