HomeSense categoriaEl Banc dels aliments recull més de 350 quilos d'aliments a L’Ebre...

El Banc dels aliments recull més de 350 quilos d’aliments a L’Ebre per Nadal

Aquest Nadal serà una mica millor per aquelles famílies que es troben encara immersos en la pobresa alimentària al nostre territori. Gràcies a dues accions solidàries s’ha aconseguit recollir més de 350 quilos d’aliments bàsics i nadalencs.

El passat 16 de desembre durant la Fira de Nadal es va poder col·laborar a través del tió solidari, organitzat pels comerciants del Nucli Antic de Tortosa. Dissabte 29 de desembre es van recollir aliments al 1r torneig solidari organitzat pel C. D. Tortosa. En ambdues ocasions els més petits i les seves famílies han estat els que han aportat aliments per ajudar a posar el plat a taula d’aquelles famílies més necessitades de les Terres de l’Ebre.

Durant el matí, durant la inauguració del torneig de futbol, el coordinador del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, va destacar que “avui són els més petits els que participen en la nostra campanya, hem de conscienciar als infants que la pobresa alimentària no només es troba a grans ciutats o altres continents, sinó que també està present a les poblacions ebrenques”. Ologaray ha agraït a tots els que han fet les aportacions incidint en que “Aquestes festes tots farem sopars familiars, d’empresa o amb amics, però hem de tenir present que hi ha veïns als que,
si no els ajudéssim, no podrien sopar”.

El president del C. D. Tortosa, Mariano Curto, va destacar l’alta participació en el torneig. “Uns 200 infants de 14 equips de diferents punts de Catalunya i València ens ofereixen més de 1.000 minuts de bon futbol” ha explicat.

Per la seva part, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va posar en valor els bons resultats de la col·laboració publico-privada a la ciutat reivindicant que l’ajuntament de Tortosa està sempre al costat d’aquestes iniciatives solidàries. “Quan s’ajunten entitats, institucions i empreses no només es sumen esforços, també es multipliquen resultats”, ha conclòs l’alcaldessa.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

23 + = 30

Últimes notícies