HomeEsportsEl Bàsquet Rapitenc perd a la pista del Morell en un duel...

El Bàsquet Rapitenc perd a la pista del Morell en un duel molt igualat

Van tenir les seues opcions, però finalment al Club Bàsquet Rapitenc-Bear Química, se li va escapar la victòria per tan sols tres punts (70-67), a la pista del CB Morell B.

El primer quart va ser de domini local per la seua major eficàcia ofensiva, finalitzant amb 26-16. Van reaccionar els rapitencs en el segon, millorant en defensa i imposant-se de forma clara per 9-21, per arribar al descans amb un incert 35-37 favorable als visitants.

En el tercer quart van imposar-se les defenses, i el 12-10, situava el marcador amb empat a 47. L’inici de l’últim quart va resultar determinant, amb un parcial favorable al CB Morell de 7-0.

Van reaccionar els rapitencs, que amb l’encert en els llançaments triples per part de Joan Roman, van recuperar totes les opcions de victòria. Un triple de Joan Ferrando ja en l’últim minut portava de nou l’emoció al partit, situant als rapitencs a tan sols dos punts (69-67), però els locals anotaven un tir lliure per imposar-se amb una diferència de tres punts (70-67).

CB Rapitenc-Bear Química: Jordi Morales (2), Kevin Costes, Ferran Roman (14), David Tomàs (2), Joan Roman (27), Adam Albiol (4), Marc Espelta, Joan Ferrando (7), Noah Sancho (6), Alfons Fornés (5), Ivan Cortés.

L’equip rapitenc després de disputada la quarta jornada, està situat a la zona intermèdia de la classificació del grup 9 de la Tercera Catalana, amb dos victòries i dos derrotes. Son líders amb 7 punts, l’AD Torreforta B, Reus Ploms Salle Verd i CB Montblanc VGL, encara que el CB Cambrils i el Davima Cantaires CB Tortosa, que ja han tingut la jornada de descans, els tortosins en aquesta última, són els únics que estan invictes.

La próxima jornada el CB Rapitenc-Bear Química rebrà dissabte al CB Montblanc VGL, a les 19:00 hores, i el Davima Cantaires CB Tortosa, diumenge a les 12:30 hores al pavelló del Temple al CB Constantí Black.

El CB Amposta líder de la territorial

Després de la victòria per 71-79 a la pista del CB Constantí Green, el CB Amposta Pneumàtics Armando Pueyo, s’ha situat com a líder en solitari, sent l’únic equip invicte d’aquest grup territorial. El CB Móra d’Ebre, que també ha protagonitzat un inici bastant positiu, va superar al Manyanet Reus B (74-46).

No es va disputar el duel de rivalitat ebrenca entre l’AES Stockplus de La Sénia i el CB l’Ametlla de Mar, ajornat fins al 17 de desembre.

La pròxima jornada l’equip ampostí rebrà al CB Vila-seca Blau sots-21, el CB L’Ametlla rebrà al Rocabruna sots-25, i es desplaçaran l’AES Stockplus per jugar a la pista del CB La Selva B, i el CB Móra d’Ebre a la del Reus Ploms Salle Blau.