HomeSocietatEl Bisbat fa canvis a parròquies del Delta, i el Perelló i...

El Bisbat fa canvis a parròquies del Delta, i el Perelló i l’Ampolla han de compartir rector

El bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, va signar a finals de juliol nous nomenaments i cessaments a les parròquies de l’arxiprestat del Delta – litoral. Els canvis s’han fet efectius este mes de setembre, i el moviment de rectors ha causat malestar entre un grup de feligresos de l’Ampolla que no ha vist amb bons ulls com a partir d’ara la parròquia haurà de compartir rector amb el Perelló.

Segons el document signat pel bisbe, el fins fa poc rector de l’Ampolla, Eduard Falcó, s’ocuparà ara de les parròquies de Sant Jaume de Camarles i de Sant Joan del Lligallo del Gànguil. Mentrestant, el rector de la parròquia de l’Assumpció del Perelló, Ivan Cid, ha assumit la rectoria de la parròquia Sant Joan Baptista de l’Ampolla.

La decisió obligarà el mossèn a compaginar els horaris de missa de les dos parròquies. Fins fa uns dies es van poder observar a l’Ampolla pancartes que resaven “La parròquia en peu de pau” i “L’Ampolla, una parròquia viva”, en desacord amb la decisió del Bisbat.

Les pancartes van desaparèixer fa pocs dies abans de la presa de possessió de Cid com a nou rector de la parròquia de l’Ampolla.

Els nomenaments fets pel bisbe han afectat també mossèn Josep Blasco, que ha estat nomenat rector de la parròquia de Sant Jaume d’Enveja.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 49

Últimes notícies