HomeSalutEl brot de la Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa arriba als...

El brot de la Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa arriba als 21 positius

El cribratge realitzat a la Residència Sant MIquel Arcàngel de Tortosa ha donat com a resultat un total de 21 positius per coronavirus.

Tot i que el Departament de Salut no ha informat encara de l’augment del brot fixat fa uns dies en 8 positius, ni tampoc si es tracta d’usuaris o treballadors, la notícia ha transcendit perquè la mateixa direcció del centre ha informat directament les famílies de la situació, A la carta enviada també diuen que “han habilitat una zona per a l’estada dels residents positius, i així fer vida normal, fer activitats, anar al menjador i sales comunes habilitades. Tindran atenció mèdica cada dia i revisió constant de les constants vitals (temperatura, saturació….). Es trucarà al referent familiar de cada resident dos cops al dia (matí i tarda) per informar-los del seu estat”. Al mateix temps s’habilitarà una tableta per poder fer videotrucades.

Des de la Residència Sant Miquel han previst que la resta de resident continuaran amb aïllament preventiu a les seves habitacions amb la mateixa atenció mèdica que els anteriors. El matí de divendres s’ha fet un segon cribratge i no es descarta que pugui augmentar el número de malalts per coronavirus.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 4 =

Últimes notícies