HomeSalutEl brot de la residència VIMA a la Ràpita compta amb 53...

El brot de la residència VIMA a la Ràpita compta amb 53 positius

Segons informa la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre el brot declarat a la residència Vima de Sant Carles de la Ràpita compta, actualment, amb 53 positius, dels quals 50 corresponen a usuaris i 3 són professionals. Aquest brot va declarar-se el passat dimecres per diferents persones simptomàtiques. Les PCR realitzades a la residència s’han fet a la totalitat d’usuaris i treballadors 150 usuaris i a 80 treballadors.

El centre segueix sectoritzat amb una planta COVID i la resta de persones negatives segueixen en aïllament preventiu. Des d’atenció Primària es segueix fent atenció mèdica diària a totes les persones del centre. Actualment, s’han derivat 8 pacients a de la residència Vima a hospitals de la la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, dels quals 6 són a l’Hospital Comarcal d’Amposta i 2 a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús.

Així mateix, des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’informa d’un brot declarat a la llar residència l’Àngel d’Apasa a Amposta. Aquest brot afecta a 5 persones usuàries. En aquest cas, totes les persones amb PCR negativa es van traslladar ahir al recurs alternatiu Lo Goleró adaptat i preparat per atendre persones amb discapacitat.

Pel que fa al brot de l’Hospital Comarcal d’Amposta, actualment, afecta 6 usuaris i 2 professionals. Actualment, l’Hospital Comarcal d’Amposta té 13 pacients ingressats amb covid positiu tenint en compte els propis del brot i els que ha ingressat d’altres centres. Així mateix, s’han restringit les visites als usuaris ingessats. En relació a l’Hospital Comarcal d’Amposta, a partir de dilluns es reprendrà l’activitat quirúrgica en Cirurgia Major Ambulatòria. Donada la situació, el pròxim dilluns, estarà operativa l’antiga residència d’Amposta, que ja es va habilitar durant la primera onada de la pandèmia, per tal que pugui acollir pacients d’atenció intermèdia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 84

Últimes notícies