HomeEsportsFutbolEl Camarles imposa la seva llei davant un debilitat Móra la Nova...

El Camarles imposa la seva llei davant un debilitat Móra la Nova (1-2)

El conjunt d’Alberto López, després de sumar els darrers sis punts en joc, sembla que ha revifat després d’un inici de lliga on no li sortien les coses després d’una pretemporada un xic irregular. A Móra la Nova es va mostrar com un equip seriós i compacte davant un conjunt riberenc al que li està costant i està acusant les baixes que els estan debilitant en aquesta arrancada de campionat.

El partit va iniciar-se en una clara ocasió visitant d’un actiu Breyner (que acabaria sent el protagonista del partit) que des de la frontal connectava una rematada, que després d’enverinar-se amb el toc sobre el seu company Sam, obligava a estirar-se a Sergi Fuertes per evitar el gol. Minuts més tard, en una mala sortida de pilota del darrera la passada de Guillem era interceptada pels camarlencs que habilitaven a Sam Garcia que es presentava sol però la seua rematada quan entrava a l’àrea, sortia desviada al costat del pal esquerre de la porteria morenca. No obstant, els locals s’intentaven estirar i trobaven en una rematada llunyana de fora la frontal una rematada que obligava a Selu a desviar la pilota sobre el bot a córner. Malgrat tot, el domini territorial seguia corresponent al conjunt camarlenc que després d’una arribada de perill, va trobar en una internada per l’esquerra de Moha per a l’internada d’Ivan Bruno a l’interior de la gran i Marc Vernet en l’intent de frenar l’acció li feia un clar penal que s’encarregava de transformar ell mateix en una rematada rasa a la dreta del porter a deu minuts d’arribar al descans. En un refús defensiu s’originava el contracop del 0-2 a l’últim minut del temps reglamentari de la primera meitat. La pilota li caia a peus de Breyner que marxava per la dreta de l’atac i s’internava a l’àrea on assistia la passada de la mort per a Samu que marcava a plaer i ampliava la renda abans d’enfilar el camí de vestidors, significant un cop psicològic per als locals.

A la represa, fruit d’un retoc tàctic introduït pel tècnic del Móra la Nova l’equip estirava línies i generava accions de perill com una rematada de la frontal a càrrec de Yassine que es perdia per sobre el travesser. Minuts més tard, era Pau Muñoz qui provava sort des del vèrtex dret de l’àrea i la pilota sortia fregant la creueta de la porteria de Selu. A falta de vint minuts per a la conclusió, arran d’una falta xiulada a favor dels riberencs dintre el seu camp, es va originar l’acció que després de deu tocs consecutius acabava amb la pilota a peus de Pau Muñoz que batia per sota les cames a Selu. S’obria un nou partit. No obstant, en una bona acció per banda dreta la pilota li arribava a peus d’Eric que es precipitava des de la línia de la frontal rematant desviat per sobre el travesser en l’acció que podia generar l’acció de la sentència. A pilota aturada, Pau Muñoz ho intentava de nou des de 10 metres de la frontal, però Selu podia refusar a córner la seua rematada.

La sala de premsa:

Ambrós Segura, tècnic local, reconeixia que “va ser un partit condicionat sobretot per les baixes que teniem en atac, el cert és que teniem només un jugador ofensiu, i al mig del camp que ens mermava bastant tenint en compte que 5 o 6 baixes d’una plantilla de 18 o 19 jugadors són moltes absències per reconduir el joc de l’equip. I això ho vam notar en el ritme i la manera de jugar davant un bon Camarles que va vindre a imposar el seu joc de sortir a les contres i ens va fer molt mal” deia Ambrós que sentenciava que “vam fer el pitjor partit de la temporada, no vam estar fluids en pilota ens costava molt sortir i aquesta inseguretat la va notar el Camarles generant accions de perill durant el partit. Tot per culpa de no estar bé en la pilota i no estar junts en el replegament, factors que no són usuals en el nostre equip” argumentava el tècnic morenc. Segura reconeixia que a la represa “vam fer un pas endavant amb el 0-2 en contra. Amb l’1-2 vam apel·lar a l’orgull tot i els condicionants que afrontàvem en aquest compromís i vam tenir les nostres oportunitats per arribar a rascar quelcom més positiu. Va ser un voler i no poder. Ara ens toca recuperar jugadors per a competir en garanties” ens apuntava Ambrós Segura.

Alberto López, entrenador camarlenc, es mostrava molt satisfet del treball del seu equip dient que “nosaltres vam estar molt ben col·locats a camp nostre i vam generar situacions de perill que ens van permetre situar-nos en un 0-2 que crec que pels mèrits que havíem fet, fins i tot es va quedar curt. A la represa, ells van sortir a la desesperada a veure si eren capaós de fer un gol que els enganxés al partit, però el meu equip va estar molt ben col·locat durant el partit i els canvis van donar més solidesa tot i rebre el gol que ajustava les diferiències, però nosaltres vam estar a molt bon nivell defensiu i inclús vam tindre la possibilitat de matar el duel en una acció d’Eric que sortia massa alta” apuntava el tècnic camarlenc.

La propera jornada:

Els camarlencs, en clara línia ascendent i amb una línia molt bona de joc, rebran al municipal del Plà de Barra la visita d’un Aldeana que va perdre aquesta setmana el primer partit davant el Tortosa (1-3). Serà diumenge a partir de les 17 hores de la tarde. Per la seua part, el Móra la Nova es desplaça al camp de la Sénia, que en aquesta jornada va descansar, en un duel on els dos conjunts buscaran la primera victòria de la temporada. Serà diumenge a partir de les 17 hores de la tarde.