HomeSocietatEl càmping l'Aube de Deltebre arriba a un acord amb els campistes...

El càmping l’Aube de Deltebre arriba a un acord amb els campistes fixes

Els campistes fixos del càmping l’Aube de Deltebre han arribat a un acord d’indemnització amb la nova propietat del càmping, l’empresa francesa Cap Fun, per tal de desallotjar les parcel·les que estaven ocupant en alguns casos des de feia més de 20 anys.

Este acord arriba després que els campistes decidiren convocar per a dissabte una mobilització en protesta per les “pressions” que estaven rebent per tal de ser desallotjats.

Els campistes, que en alguns casos feia més de 20 anys que ocupaven una plaça fixa al càmping l’Aube, tenien un contracte signat amb l’antiga propietat que fixava les condicions per les quals podien establir-se de manera fixa al càmping. Els campistes es queixaven que la nova propietat -Cap Fun– no estava respectant estos acords i que pretenien fer-los fora utilitzant tècniques del mobbing immobiliari”, i han denunciat el “maltracte” emocional i econòmic que estaven rebent.

En alguns casos, la propietat obliga a la retirada dels elements exteriors de la parcel·la com els avancers, on alguns campistes havien fet importants inversions, i en altres casos se’ls obliga a traslladar-se a un altre punt del càmping. A més se’ls havia pujat la quota 1.100 euros.

Davant d’esta situació, s’havia convocat una concentració, però finalment, el divendres i després de diverses reunions d’intermediació amb l’Oficina de Consum del Baix Ebre, l’empresa Cap Fun va fer una oferta d’indemnització.

Miquel Franch, portaveu dels campistes, ha assegurat que han acceptat l’oferta per “dignitat” i per evitar recórrer a la via judicial. Hi havia una quarantena de famílies afectades per esta situació, que denunciaven el perjudici econòmic que implicava deixar el càmping sense indemnització econòmica.

Finalment, l’empresa pagarà 600 euros als campistes que deixen el càmping i 300 als que decidisquen quedar-se, acceptant la reubicació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies