HomeEducacióEl Campus Terres de l’Ebre registra el curs amb més estudiants, fins...

El Campus Terres de l’Ebre registra el curs amb més estudiants, fins a 785

Esta setmana, fins a 785 universitaris han començat les classes al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili en el nou curs acadèmic 2022-23, tot i que el període d’inscripció continuarà obert fins al mes d’octubre, una xifra que creix tímidament respecte de la del curs passat (757).

Tanmateix, el director del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Xavier Farré, apunta que “estem encara amb la matrícula oberta i molt satisfets, ja que, pendents de les darreres incorporacions en el grau d’Educació Infantil, podem afirmar que serà l’any en què més estudiants s’incorporaran al Campus de les Terres de l’Ebre, i ompliran tots els ensenyaments, amb dos increments addicionals, com són la implantació del segon any del doble grau d’Administració i Direcció d’Empreses i Màrqueting; i l’augment de les places d’Infermeria”.

Com és tendència en els darrers anys, Infermeria continua sent el més demanat al territori, amb un total de 306 matriculats entre els diferents cursos; seguit d’Educació Primària, amb 182 inscrits; d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE), amb 133 estudiants; d’Educació Infantil, amb 114 alumnes; i, per últim, hi ha els matriculats al doble grau d’Infantil i Primària, amb 34 alumnes, que és el tercer any en què pot cursar-se al territori; i el doble grau d’ADE i màrqueting, amb 16 alumnes, que enceta el seu segon curs implantat a l’Ebre.

Durant estes primeres setmanes, el Campus dona la benvinguda a aquells estudiants de primer any en les jornades d’acollida; i, també, a aquells estudiants d’altres cursos, que tornen a les aules amb normalitat i una presencialitat completa, després dels cursos marcats per la pandèmia. Així ho assenyala el director del Campus Terres de l’Ebre: “Esta setmana ha començat l’activitat acadèmica per a tots els graus de la URV, i la millor notícia és que ho ha fet amb total normalitat i recuperant la normalitat per a una universitat presencial com la nostra, després de dos anys de pandèmia”.

Novetats

Segons Farré, d’entre els canvis que volen anar incorporant-se al campus, el primer de tots és el “paper protagonista que volem donar als estudiants des del nou equip de direcció. Així, i tal com apareixia en el nostre programa, hi haurà uns pressupostos participatius i una festa major, que de ben segur tindran una presència al nostre Campus”. No seran les úniques, i el director del campus apunta que queda molta faena a fer pel que fa al “desplegament de nous ensenyaments en la transferència i en la recerca”.

De fet, el nou rector de la URV, Josep Pallarès, en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre, va refermar la seua aposta per desenvolupar el coneixement de les Terres de l’Ebre i adaptar-se a les necessitats de les empreses i dels reptes de futur, i no descarta implantar nous estudis al Campus durant els pròxims quatre o sis anys, bé siga graus universitaris o màsters.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 54

Últimes notícies